Buduci da su vrli moderatori zatvorili (ko i obicno) sve teme di bi mogo nesto rec u vezi voga .. stavljam ovo sim.
Izvorno postao zappan
ohoho sad cemo se i vrjedat???
Izvorno postao zappan
oohoho ima se argumenata ,vjeruj. mislim da je prilicno jasno koji su "kul" a koji ne.blueDevil je tipican primjer ovog prvog .. nikad nije nadrkan NIT SE KO MALO DIJETE ne prijeti nekakvim banovima . To postujem , to je za mene pravi mod.
Izvorno postao zappan
da to sam mago i ocekivati ... ko te *ebe , jedan vise manje . Predictable , kakogod se pisalo.
Meni bi osobno bilo zao da Pinokio ode , decko je sasvim ok , jesmo se zakacili par puta ,ali je sasvim ok .
Neda mi se sada trazt qoute al bila je i negdje izjava da se vama neda trazit po forumu di se sve ulazu zalbe na vas rad .... pa ko je to uopce trazio to od vas????Mislim da se ni Imatic ni Ponocio nebi smrno naljutili da i gog i wb i zappan naravno nisu doletjeli u onaj trid u cetaonici , napisali kaj su htjeli , bannali ovu dvojicu i naravno zatvorili temu.
Jednostavno zalbe na moderatore izvan m#f#o - a nemojte uzima u obzir ... kaj .. niste o tome razmisljali?![]()
ili se jednostavno bojite da bi se naslo vise ljudi koji misle isto?

Odgovori uz citat
Bookmarks