imaš neku gamad (virus ili crv ili neš slično)
mole se moderatori da presele ovu temu
@VILI prov pročitaj pravila a onda piši
MENI JE VAS TESKO PRATITI ; POLA POJMOVA KOJE KORISTITE NE RAZUMIJEM???JEDNOSTAVNO NISAM U TOKU:ISKRENO KORISTIM OVAJ FORUM TEK KADA NALETIM NA NESTO STO NE MOGU SAM RIJESITI (OKO75%) STVARI;-)PA DA NE DULJIM ;
KAKO SE RIJESITI DOSADNE POCETNE STRANICE(OBICNO IDE GOOGLE) ALI ZADNJE VRIJEME STALNO MI SE UKUCAVA MYSEARCH MA STO NAPRAVIO UVJEK SE VRACA
imaš neku gamad (virus ili crv ili neš slično)
mole se moderatori da presele ovu temu
@VILI prov pročitaj pravila a onda piši
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
tvoj problem je u tome sto si pokupio spywear, instaliraj ad aware SE, updat-aj ga i obrisi spywere...
Zadnji uredio muras : 25-11-2005 u 22:48
.....cute but psycho.....
šta adware miče hijackere?
a tvoj problem je što koristiš IE, instaliraj novu Operu,i....to je to.![]()
zavisi koju je verziju pokupio, ako je neka starija obrist ce se bez problema
.....cute but psycho.....
mislim da bi ovaj problem trebalo rijesit iz korijena, i covjeku sve iz pocetka napisat, sto da sto ne, itditd...
skini Ad-Aware i očisti komp
zzop.
ma sinoc sam skinuo Ad Aware i danas opet isto
Ništa ja ne kužim tebe koliko sam shvatio iz prvoga posta ti kao da pitaš kako postaviti početnu stranicu kod otvaranja web preglednika da ti se učita svaki put kada se konektiraš na net!! Malo detaljnije o problemu ako želiš pomoć koju su ti svi spremni dati!Izvorno postao VILI
EDIT: daj upload sliku da vidimo!!(slika govori više od tisuću riječi)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I upravo pocetna vise nije mysearch vec search master????? Ma nebi a rekao da visim cijeli dan na netu .Imam Avast i redovito se skida s neta
A kako se to radi?
u web browseru klikni na options->internet options->homepage adress promijeni u "blank" ili npr www.google.hr...
Ako misliš na stavljanje slike!!Izvorno postao VILI
Onda pritisneš tipku na kojoj piše "Print Screen SysRq" dok je slika problema na ekranu o kojem pitaš i u Paint programu postaviš Past i snimiš sliku na hard a onda preko http://imageshack.us/ uploadaš na forum!
Dali si to pitao??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Skini ovaj gore program, ako si u mogucnosti nabavi Norton Antivirus, on tio dadne rijesenje, ne znam ga napamet, ali ides na regystri, nadjes neki kljuc koji se tice Internet Explorera, i njega izmjenish, ali to sam davno radio, sada bi valjda to mogi i ovi programi poraviti, probaj pobrisati IE, i moja preporukaIzvorno postao VILI
USE:
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Upravo tako! .....Izvorno postao igl
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i jesi uspjeo-la
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Mislim da i nije konkretno problem u postavljanju pocetne stranice u exploreru, jer i da pocetnu postavi kao blank page, opet bi mu spomenuti crv/virus...vratio neku od navedenih, a nezeljenih stranica.
Adaware, Spyboot...ne rijesavaju ovaj problem osim kod prastarih verzija "racunalnih stetnika". Neki reg. cleaneri mogu rijestiti navedeno ili staro dobro rucno ciscenje reg.
Probaj ovako:
1. Instaliraj Nod32
2. Instaliraj Ewido
3. Instaliraj Adaware
4. Podesi opcije skeniranja i uklanjanja stetnika na sva tri programa na najstroze
5. Skeniraj i ocisti disk sa nevedenim programima redoslijedom kako sam ih naveo
6. Postavi u exploreru (dakle otvoris explorer, pa options, pa internet options, pa home page...blank)
7. Restartaj komp
Kao radi sve ok, ako ne nema ti druge nego probati uninstal samo explorera kao komponente Win XP, pa ponovna instalacija samo explorera. Ako niti onda ne radi instaliraj Mozillu Firefox, Mozilla Suite ili Operu i surfanj sa njima, ista ti je stvar. Ako ne zelis drugi internet pretrazivac, a sve gore navedeno ne upali jedino ti preostaje formatiranje diska i ponovna instalacija svega!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks