Pozdrav!![]()
pratim neko vrijeme forum anonimno, pa reko da se regam, pa da mogu upitat stogod i naucit ponesto .
nedavno tocnije prije nekih dva tjedna imao sam cast dokopat se samsunga z300 iliti u tmobile ponudi znan kao zm60. telefon apsolutno fantastican, zvucnici stereo - zvuk mrak. e a sad problemcici koji me muce... telefon ima alarm, ali doticni neradi ako je mob ugasenznaci moram prek noci ostavit mob ukljucen ( sto nevolim ) da bi mi ujutro mogao zujat alarm, pa ako netko zna jel to rijesivo... druga stvar su wallpaperi, iako odaberem sliku u odgovorajucoj rezi, ona se ne pojavi na preko cijelog ekrana, nego "skupljena" na sredini ekrana, jedino mi "defaultne" koje sam dobio uz mob budu preko cijelog ekrana, pa eto ako netko zna cijenio bih pomoc...

znaci moram prek noci ostavit mob ukljucen ( sto nevolim ) da bi mi ujutro mogao zujat alarm, pa ako netko zna jel to rijesivo... druga stvar su wallpaperi, iako odaberem sliku u odgovorajucoj rezi, ona se ne pojavi na preko cijelog ekrana, nego "skupljena" na sredini ekrana, jedino mi "defaultne" koje sam dobio uz mob budu preko cijelog ekrana, pa eto ako netko zna cijenio bih pomoc...
imam opcije budilica, alarm1 i alarm2 ali opcije automatsko ukljucivanje NEMA. prckao sam malo i po stranjskim 
Bookmarks