Izvorno postao herman777
garancija nema šanse, pročitaj si garanciju, sve se ograđuju od mehaničkih oštećenja, što je logično! nažalost, loša vijest za tebe.
Ovako, doletila mi je šiška u mene, točnije u mobitel, koji je bio u džepu...
I da ću pogledat kolko je sati-kad ono, pola ekrana bijelo, dvi crte na njemu i manja crna mrlja na kraju ekrana.A preostali dio radi, al sa bijelim crtama po sebi.
I sad, prijatelj mi veli da je pukao samo prednji dio i da će se riješiti za 100kn, barem je tako njemu bilo.S druge strane serviser mi veli da se to nemože spasiti i da je novi 480kn
Vi velite?
I na maski nema ama baš nikakvih oštećenja, mobitel je dobio samo jednom malom šiškicom od kojim 2cm...s tim da je bio u džepu.
Ima li ikakve nade da će proći garancija
Izvorno postao herman777
garancija nema šanse, pročitaj si garanciju, sve se ograđuju od mehaničkih oštećenja, što je logično! nažalost, loša vijest za tebe.
A jel se kako da LCD napraviti![]()
napraviti??? da, treba ti 3m zice i cekic, mozda kombinirke"!!!! i nemoj raditi duple teme, za to se moze ban pokupiti
LCD možeš zamjenit, naravno
Meni ista stvar, pao mi mob, puko ekran a maska skroz cijela.
Nema tu nikakvih popravaka, to je staklo sto drzi te tekuce kristale. Za dokaz: ako tako ostavis neko vrijeme, primjetit ces da i onih pola ekrana sto se sad kako-tako vidi, sve ce se manje vidjeti, dok se na kraju ne bude nista vidjelo. To ti kristali "cure" dok ne iscure.
Nazalost, jedino rjesenje je kupiti novi ekran. Tako sam i ja.
Moj prijatelj je svoj K700 išo savijat i isto mu je tako "iscurila" boja.Jedna crna fleka mu je na ekranu.
What else you gonna do on a saturday?
Pa ne zove se to Liquid Crystal Display bez razloga.![]()
Uf!![]()
Pljunuo 2 soma za mob kojeg nemreš bacit na pod bez da moraš platit 500kn?
I imao sam hrpu mobitela, mislim da nijedan nije prošao neoštećen, dakle skoro je svaki morao nositi maske sa pazara
, i jedino mi je na Nokiji 3410 jednom pukao ekran...
A Siemens c62 mi je upao ispod kotača od bicikle, a ja stao na kočnicu...da ste ga samo vidjeli...promjenio masku i tipkovnicu i sve 5![]()
I dao sam K700 da mi zamjene ekran...popravak sitnica-497kn:throw:
A eto...
Drugi put bolje pazi!![]()
Bookmarks