Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    MDA III
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

instaliranje programa na MDAIII uz pomoc Active Sync-a

Bok Ekipa,

sve vas lijepo pozdravljam i molim za malu pomoć. Vjerojatno će vam moje pitanje biti smiješno al' eto ...što da radim. Zato se oslanjam na ovaj kvalitetan forum jer zbilja ima hrpa ljudi koja sve živo kuži

No dobro...evo mog pitanja. Sinoć sam uz pomoć Torenta skinuo sa web-a
    jednu od omiljenih igara iz mladosti Duke Nukem. Igra je veličine cca 25 MB.
    (naravno namijenjena PC pocket uređajima). Raspakirao sam je na PC-u i prebacio taj raspakirani folder u MDA i ne radi. Također sam skinuo i DOOM al se nisam htio zafrkavati dok ne pitam kako se to točno radi.

Molim Vas da mi netko napiše točan postupak ....onako full za početnike. Kako se točno stvari rade i kojim redosljedom. Jel potrebno za neke igre ili programe instalirati neke dodatke da ih MDA može vrtiti ?

Puno hvala

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.594, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko
    Bok Ekipa,

sve vas lijepo pozdravljam i molim za malu pomoć. Vjerojatno će vam moje pitanje biti smiješno al' eto ...što da radim. Zato se oslanjam na ovaj kvalitetan forum jer zbilja ima hrpa ljudi koja sve živo kuži

No dobro...evo mog pitanja. Sinoć sam uz pomoć Torenta skinuo sa web-a
    jednu od omiljenih igara iz mladosti Duke Nukem. Igra je veličine cca 25 MB.
    (naravno namijenjena PC pocket uređajima). Raspakirao sam je na PC-u i prebacio taj raspakirani folder u MDA i ne radi. Također sam skinuo i DOOM al se nisam htio zafrkavati dok ne pitam kako se to točno radi.

Molim Vas da mi netko napiše točan postupak ....onako full za početnike. Kako se točno stvari rade i kojim redosljedom. Jel potrebno za neke igre ili programe instalirati neke dodatke da ih MDA može vrtiti ?

Puno hvala
    Evo ja na svojem Compactu imam i Quake i Duke3D i Doom (kojeg igram preko najboljeg PPC Doom emulatora - gfDoom). Sve igre mi rade OK, sto znaci da bi i tebi trebale radit isto jer je isti operativni sustav, iako je tvoj procesor iz starije generacije (ali to nema nikakve veze). Sto se tice Duke Nukema, napravi na (preporucam) Storage Card folder "duke3d" i unutra stavi sve sto je u zipu. U folderu bi trebao imati sljedece fileove:
    defs.con
    DUKE3D.cfg
    DUKE3D.GRP
    game.con
    spvDuke3d.exe
    user.con
    readme.txt (nije vazan za rad )
    Meni ovi fileovi zauzimaju 11.8 Mb (u ZIP-u 5.5 Mb); ali ja imam shareware verziju - i to mi je dosta. Ako ti koji od tih fileova fali mi reci, i ja ti posaljem na mail.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    MDA III
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SlaWex....hvala na odgovoru.
    Što se tiče Storage Card-a, još ga nisam kupio. Jel smeta ako file-ove iskopiram u memoriju Pocketa ? Ovaj emulator isto treba obavezno instalirati za sve igrice ili ?

thx

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko
    SlaWex....hvala na odgovoru.
    Što se tiče Storage Card-a, još ga nisam kupio. Jel smeta ako file-ove iskopiram u memoriju Pocketa ? Ovaj emulator isto treba obavezno instalirati za sve igrice ili ?

thx
    gfDoom sluzi samo za pokretanje Dooma. S njim dobis launcher s kojim odaberes kojeg Dooma zelis igrati i jos par opcija (odabir nivoa, skilla itd). Naravno, ako zelis igrati jednog od Dooma, moras imati njegov .wad file (ja igram Doom 1). gfDoom i shareware Doom wad file mozes naci ovdje
    Postoji jos jedan Doom port za PPC -> Doom4CE, ali to nemoj niti gledat jer je totalno plastican i ne mozes nista konfigurirati. gfDoom ti omogucava igranje u landscape modu (sto meni puuuuuno znaci) i customizaciju kontrola (ali za kontrole ces morati prckati po konfiguracijskoj datoteki i znati kodove tipaka - bit ce ti dosta tesko ako si pocetnik )
    Kaj se tice "kamo instalirati", to je subjektivna stvar - instaliraj kamo hoces -> svugdje bude radilo, iako ja preferiram instalaciju igara/muzike/filmova na storage card. Ali posto ti imas velik storage i puno RAM-a, zasto ne?

Inace, si mozda razmisljao o prelasku na MDA Compact? Noviji, manji, s manje bugova stroj kojeg bi ja zamjenio za MDA III da mi se pruzi prilika

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove