lazna informacija...
NOVA tarifa predviđa minimalnu mjesečnu potrošnju od 85 kuna (PDV uključen) koja se u cijelosti može iskoristiti na pozive i SMS poruke prema svim mrežama u Hrvatskoj. Cijena SMS-a je samo 33 lipe po poslanoj poruci.
Tele2 je danas novom ponudom reagirao na ponudu konkurencije u roku od samo nekoliko dana, potvrđujući najpovoljnije cijene razgovora u Hrvatskoj. Nova ponuda važeća je od 8. studenoga 2005.
Cijena od 0,85 kn/minuti je najniža cijena razgovora prema svim mrežama unutar Hrvatske. Minimalna mjesečna potrošnja od 85 kuna (PDV uključen) se u cijelosti može iskoristiti na sve pozive i SMS poruke, osim u međunarodnom roamingu.
Ovaj tarifni model, ukoliko pretplatnik ne kupuje mobilni telefon, nije uvjetovan obveznim potpisivanjem ugovora s vremenom trajanja. Cijena SMS-a je 33 lipe po poslanoj poruci.
izvor:http://www.index.hr
lazna informacija...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Zašto misliš?
jer nigdje nisam nasao taj clanak i jer mi se cini da je to prebrzo
Ja sam to procitao na iskonovom forumu.Ni ja ne mogu naci clanak na indexu.Evo link na iskonov forum.
http://www.iskon.hr/forum/thread.jsp...12505&tstart=0
ma ja sam to na telki vidio
Ako si vidio na telki, onda bi ovo trebala biti istina.Zar ne? Florkiler je uvijek skeptik.
ah pred bozic idem onda parafirat jedan ugovor!!! TAd ce bit vajda nekih dobrih telefona pa cu upecat jedan!!!Izvorno postao smogovac
Pa samo pogledaj kako su ažurni što se tiče njihove web stranice, pa nije ni čudo da nisi naišao na članak...Izvorno postao flOorKilla
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zanimljivo... zbilja zanimljivo. clanka nema nigdje na netu, ako ima, ajde da vidim link. ko tu koga?
prvo da vidim dokaze, onda cemo dalje...
Koliko je INDEX-u za vjerovat ili ne ali link postoji: LINK
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Kako si to uspio naci?Ocito im tražilica i ne radi baš.![]()
Sreca.
Sto se tice TELE2 nije ni cudno ako uopce ne stave obavijest na svoje stranice oko nove tarife.
Nisu stavili nista novo (X700, VS3) od prvog dana rada.
Uostalom vidjet cemo.
e, ovo se cini najpovoljnije do sad
hm..jako zanimljivo,samo sto to nije pravi bas odgovor jer ovu najnizu tarifu mogu koristiti i ljudi na VIPme bonovima kod vipa, dok kod tele2 to mogu samo pretplatnici...
Poslao sa TELE2 upit pa cemo vjerojatno, za tjedan-dva, saznati o novoj tarifi.
Poslao sam im i link sa INDEX-a pa neka si sami rijese ako nije istina.
ja sam poslao t-mobilu mail ovog sadrzaja:
POSTOVANJE!
Zanima me dali će T-mobile sniziti cijene svojih usluga u skoro vrijeme kako bi mogao konkurirati vipovoj easy tarifi i tele2 niskim cijenama?
bas me zanima odgovor![]()
ovi u tele2 odgovaraju jako brzo.. mislimd a ce ti odg sutra ili preksutra ka imaju sta u planu...
Zar se nitko nije sjetio nazvati Tele2 sluzbu za korisnike! Tamo manje vise znaju sto se nudi...barem okvirno!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa eto nazovi i javi.
Daj Bože da je ovo istina. Isto tako smo svi bili skeptični prema Teletu prije nego što je počeo s radom, a on nas ugodno iznenadio.![]()
Ajmo sad svi, ja prvi, uputit javnu ispriku Teletu.
Kajemo se, kajemo se kajemo se.![]()
![]()
![]()
Eto zvao: 095 1000 444Izvorno postao khideg
Kaze tip: "Trenutno ne raspolazemo sa informacijama o novoj tarifi, ali mozemo vam ponuditi...bla...bla..."
Dakle ako je sluzbi za korisnike vjerovati, nista za sada!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
klasika, a nista cekat cemo SUTRA. kad pise da ce pocet, pa vidit.
ž
PS.
sta si biro tolike brojeve,samo biraj 444 za sluzbu..
Evo sad i na Bug-u
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=68288
ja sam takodje poslao mail i cekam odgovor zadnji put su mi odgovorili u rioku sat vremana al sam ga poslao ujutro rano a danas sam u popodnevnim satima tak da cim dobijem odgovor slijedi proslijedjivanje na forum!!
Bookmarks