Jesi pokušao ugasiti i upaliti mob? Ili ga resetirati?
memorija mobitela 7610 mi je zauzeta samo 600 kb interne memorije, prazno mi je oko 7 megabajta, a memorija kartice ima 61 megabajt slobodan.. i danas kad san isa pisat poruku i kliknija na izlaz pojavila mi se poruka MEMORIJA PUNA! kliknija san na u redu i posli san samo moga ucc u aparat , a kad bi kliknija meni uslo bi u meni al unutar menija nisan moga nista pokrenit.. jel se to kome dogadjalo?
Jesi pokušao ugasiti i upaliti mob? Ili ga resetirati?
normalno da jesan.. radi sad normalno al me cudi zasto se to uopce dogodilo..
mmc ti se baš ne slaže najbolje s mobitelom.znalo se i meni na n gage-u ponekad dogoditi.
zeemax
razlog ovome je bilo to što se napunila ram memorija,to je česta pojava na symbianuIzvorno postao saban
da pojednostavimo te info spike...
previse si programa otvorio , a kad si izlazio nisi izasao vec stisni CRVENU SLUSALCU..
kod symbiana to nije zatvaranje programa vec ga moras zatvoriti na EXIT (soft tipka)
kad ti se to pojavi, zatvori sve programe i to je to... da vidis koji su tu programi otvoreni u memoriji
dugo drzi onu tipku s dvije kucice i crticama (onu pored olovke za ulaz u meni)
pojavit ce ti se izbornik s otvoreim aplikacijama, za zatvaranje odi na aplikaciji u klikni C.
pitat ce te da ju zatvoris.
nije khideg to jer uvik iskljucin sve programe pravilno tako da mi tu ostane samo ikona TELEFON
imas garanciju?
mozda ti je softwer star...
previse programa si ostavio aktivnih moras iz svakog programa da ides na exit da bi ih stvarno zatvorio sto vise aktivnih vise rama zauzimas
djole 33 pa to je rekao i khideg.. al nije do tog jer ne ostavljan ukljcene programe .. e khideg softver je star mozda je do tog softvare je v 4.0437.4
u covjece..star ko biblija, najnoviji je 6.00 itd.
Bookmarks