Ja sam danas posla kojih 5-6 poruka, s tim da su neke imale i preko 160 znakova i nisam imao nikakvih problema...možda je problem trajao vrlo kratko...
danas sam iskusio kvarove na SMS sustavu t-mobile-a, očituje se npr u slanju slova e, koje primatelj dobio kao € i u nemogućnosti slanja dugih poruka, blokira uglavnom sve znakove iznad 120...
koja katastrofa..
jel još tko imao problema? ja znam za 4 osobe, zasad.
Ja sam danas posla kojih 5-6 poruka, s tim da su neke imale i preko 160 znakova i nisam imao nikakvih problema...možda je problem trajao vrlo kratko...
Bom Chicka WahWah
Ja sam od frendice dobila cudnu poruku,ona ima t-mobile.Npr.
B o k ! K a k o s i ???
Svašta!Nadam se da ce to ukloniti.Ja sam mislila da se frendica zafrkava,uf
Phytosculpt-problem je kada primatelj primi tvoju poruku,dobije na pola! svašta
Moj frend ima slične probleme
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ne kužim ovo ?!?! Što je čudno u ovomu B o k ! K a k o s i ???Izvorno postao Irena_zgb
dobar grah daleko se čuje
Razmaci?Izvorno postao KaKaV NeReD
Inače i ja sam danas dobio te eure umjeto običnog e.
za razmake nisam znao, znao sam samo za € i blokiranje dugih porukaIzvorno postao Mraz
Pa nebi bilo loše da i meni netko koji euro pošalje...![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
kod mene je kasnjenje poruka od 2-3 h
Pripremite se za blagdane,mislim,pripremite živce za slučaj gadnih problema.![]()
ne zelim ni pomisljati na blagdane..pa evo trenutno mi poruke kasne oko pola sata i vise.
...pa neće valjda sva tri bit u klincu... VIP bi sad mogao imat problema zbog Tele2, jer koristi njegove resurse...Izvorno postao sms freak
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma vjeruj..za blagdane ce biti uzas.. ko i inace.
MIsliš da nisu odredili prioriteteIzvorno postao Eminem
![]()
dobar grah daleko se čuje
Zato imam dvije mreže, pa se nadam da će i za blagdane koliko toliko barem jedna biti osposobljena da čestitam svima kojima želim![]()
Bom Chicka WahWah
...a šta ja znam, baš me to i ne zanima, nego mi je bitno da mogu za blagdane poslat poruku i eventualno nekog nazvat...bar s jedne od mreža...Izvorno postao KaKaV NeReD
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja to za blegadne ne forsiram previse...
oni okji su mi ful bitni i tak sam s njima na novoj godini i za bozic tak da uvijek cekam negdje popodnevne sata dok se malo rascisti sms guzva pa onda posaljem... tak bar znam a je isporuceno...a ne da posaljem pa da nije pa to ne znam, pa onda bude problema sta nisi cestito i to..
za Novu sam uvijek mrtav pijan, tako da tek drugi dan popodne šaljem SMSove...Izvorno postao khideg
bitna je namjera, nije mi sad toliko bitno slati sms u 00.01 svima...
To da li će veze biti u kuršlusu više ili manje, ne brine me uopće. Možda jedino da me proganja čopor vukova, pa bi mi kakva pomoć dobro došla. Poruke pošaljem malo prije ponoći, pa koja stigne - stigne. Ako i nekome zaboravim poslati, uvijek se mogu izvući na "gužvu" u mreži.![]()
da..zato ja volim to sve obavljati tookm popodneva..naime dan ima 24h![]()
Bookmarks