odlicne su mu spec., samo da znam koliko ce kostat...
Na Cebitu ne predstavljen D600, nasljednik D500. Poboljšanja su: kamera koja sad ima 2MP-a a telefon ima proširivu memoriju(TransFlash-om) + MP3/AAC/MPEG4 player i TV izlaz.
![]()
Još slika i novih Samsunga ovdje
Spominje se i "Dual Speaker" ali mislim da je to samo dodatak
Naravno, opet bez symbiana![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
odlicne su mu spec., samo da znam koliko ce kostat...
Ima autofokus?
Koja je reza ekrana?
E taj je sledeči moj sad sam koristnik D500, ali taj je definitivno bolji i moram ga imati pa šta bude bude!!!!!Izvorno postao Hrc
Znaci sad ces prodat D500 i kupit si ovaj? Pa tak mozes ici u nedogled! I onda ce izac D700 i onda opet, opet, opet..... Sta si ti neki tehnosexualac?
Pa neko vreme neču menjat, nema smisla, a misliču na njega i kad bude nešto više para, onda ču vjerojatno kupiti!!!!Izvorno postao cob4lt
Reza ekrana je 320 x 240
Full specs
Super izgleda, i dobre spec. Nepise kolko MB ce biti na njemu i koja kartica dolazi sa njime.
I izgleda da samsung jos uvijek nezna napravit mobitel sa FM radiom...
Joj ljudi naprave telefon sa super kamerom sa puno memorie meni e super ebo FM neznam stao ce ti jos kad bi kemera imala CCD chip bilo bi fenomenalno
I jos kad bi ja skupio love za njega![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Polako, kuna po kuna.![]()
Pa im platiš mobitel sa vrećom kuna![]()
Ne sviđa mi se što mu je kamera vani... bolje je na D500 ka je na flipu, bar se ne ošteti brzo.
...nije loš...![]()
samo "nije los"...hehe
suuuper je!
pa dobro -super je!!Izvorno postao igl
Btw-ako nisi primjetio,da osim nokie(6630,6680 ,N90)dolazi D-500...Kaj mi se svida...
![]()
Vidio sam d600 na jumbo plakatima u Beogradu još prije mjesec dana
nije vrag da su ispred nas...
To što je kamera vani, izgleda mi kao vrlo praktično i kvalitetno rješenje...već je puno pisano o kvaliteti folija na Samsungovim mobitelima koje se više kvare, što mob ima više funkcija i softwareskih dodataka...tako se i na slide mobitelima folija troši otaranjem/zatvaranjem slidea...time što je kamera vani, moći će se slikati da se mob ne otvara, što će automatski produžiti vijek trajanja moba, odnosno folije...Izvorno postao target
Bom Chicka WahWah
je samo kaj će se i više prašina skupljat na kameri
Da li tko zna kada će doći na tržište?![]()
Evo ja sam si ga kupio, 550€ u njemačkoj, nema hrv meni, odkodirao ga jesam, mob je fenomenalan
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Znači 550 eura i bez garancije...ja se nebi upuštao u takvu kupovinu, bez obzira kaj je mob mrak...bolje pričekati nek dođe kod nas pa ga se za te pare može kupiti i u dućanu, ak ne i jeftinije...
Bom Chicka WahWah
Točno tako, doslovno bez garancijeIzvorno postao PhytoSculpt
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Preskupo...
Bookmarks