dakle 80 kn košta dekodiranje kažete...?
izdvojeno iz teme x65 unlock via IMEI.... jer ovo dalje je rasprava o klasičnom unlocku
dakle 80 kn košta dekodiranje kažete...?
izdvojeno iz teme x65 unlock via IMEI.... jer ovo dalje je rasprava o klasičnom unlocku
Zadnji uredio Sljaka : 27-10-2005 u 19:49
ma mozes to doma sam napraviti... sve sto ti treba je papua - http://siemensfreaks.com/php/unlock.php i jedan dobar kabel...
maraschino - PTICICA
ma imam ja i kabel i papuu ali u tom programu ima gro opcija a nikom se nije dalo objašnjavat kaj točno trebam kliknut tak da me ipak previše trta ovak 'napamet' ići
eh eto mene opet, dakle, uspjeh iščupati ovo:
imei 353538009623341
hash a11b-a534-3013-48d0-284b-c3cd-cc14-33d9
esn 98f4-2466
e kaj sad? može pomoć? da se složi nekakav kod il nekej jer kad ovak klay javi da lagano stisnem crvenu tipku niš se ne događa...
Objašnjenje kako se radi s Papuom, za one koji još nisu sami skužili bit će uskoro opisano. Strpite se koji dan, imam i drugog posla.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
maraschino - PTICICA
prosječno da...Izvorno postao cyro
vjeruj mi kvaliteta košta. a ako hoćeš fušarenja možeš proći i jeftinije.
hvala vam ljudi al digoh ruke, našo sam jednog za 100kn i to ću otić, jer čak ni uz upute neće da radi; nemre poslat podatke u papuu.
ah well...nice trying...
reklamiranje i oglašavanje se plaćaIzvorno postao cyro
Zadnji uredio Sljaka : 28-10-2005 u 18:37
U uputama nedostaju neke sitnice koje će biti ispravljene. Za nestrpljive: ako je verzija fw.veća od 36 treba uštekati kabel, pokrenut px.... midlet i pričekati da izračuna kodove. Nakon toga se pokreće Papua i slijede upute.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a jel se moze jos kako drukcije odkodirati mobitel?mislim,dal se moze taj kod dobiti jos kojim putem ili samo tim??tom papuom i to...ima jos koji program?
moze papua, smelter i za neke modele Jocker, ali ti za sve njih treba kabel bar u nekom dijelu procesa, a mislim da i nece skoro biti moguce okljucati siemens (cistokrvni) samo preko IMEI broja...
maraschino - PTICICA
Ja sam zapeo na koraku 4. kad stisnem Sende SKey zum Handy izbaci mi sljedeću poruku:Keine Antwort vom Handy !
Bitte Comport, Kabel, Handy und Mode prüfen !
U čemu je problem?
jel ti mob upaljen ili ugasen?
maraschino - PTICICA
Upaljen.Sve sam radio kako je opisano.
Ugasi ga i prebaci u Service mode. Ne zaboravi na crvenu tipku kad Papua počne tražiti mobitelx
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel treba prije toga napravit fullflash,da li postoji kakva opasnost?
Fullflash je uvijek dobro napraviti, ali u ovom slučaju ne bi trebalo ništa krenuti krivo, bar meni nije
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ok,thanks!![]()
ej kak ga prebacim u service mode?
imas na prvom tabu tipku service mode...
maraschino - PTICICA
da...meni isto to javlja...ko i cyru...
budem probala to napraviti kaj si rekao 3atmr...fullflash nebum napravila jer mi v-klay uopce ne prepoznaje mobitel (valjda je to taj program za to)...a uostalom,ne znam se ni sluziti njime pa jemozda zbog tog...![]()
@Tutlek ne prepoznaje ga zato kaj nema loader za njega, a loader treba napravit sa Papuom ili sa Smelterom, a onda ti opet trebaju kodovi ... Kužiš poantu?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja ga prištekam gore i pokrenem papuu i onda mogu palit i gasit svjetlo tipkovnice i displeya, ali kad probam prebacit u service jednostavno mob rikne il javi da je krivi port il nekej deseto...
označena kućica noAT kabel isključen mobitel, pritisnut gumb Service mode
Starte im "Service Mode"... pokretanje u service modu
Drücke "rote Taste" pritisni crveni gumb
Auto Start...
Übertrage bBot...prenos bBot-a
Gelanden in den "Service Mode" ne može ući u Service mod jer kabel nije Auto-ignition pa nema
Keine Antwort auf "PING" ! odgvora na PING
Mobitel ostaje u nedefiniranom modu i treba ponovo pritisnuti Service mode
Starte im "Service Mode"... ovo već znamo
Drücke "rote Taste" I ovo
Auto Start...
Boot ist nicht geladen
Handy ist bereits im "Service Mode". I konačno mobitel se pokreće u service modu
Erhalte Informationen
Model: SIEMENS CX70 43 lg4
Handy ist im "Service Mode" Mobitel je u service modu
IMEI: 353542007217924
SecurityStatus: FactoryMode
HWID: 322
Akku Spannung: 3932 mV.
Zadnji uredio Sljaka : 01-11-2005 u 21:56
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks