A koliko je bila cijena prije?
T-mobile:
17.10.2005 - Ako vam je SIM kartica ukradena ili ste je izgubili, ako je SIM kartica blokirana pogrešnim unosom PUK broja (nakon 10 pogrešnih unosa), vidljivo mehanički oštećena ili posjedujete ispravnu 32k, 64k ili Titan SIM karticu ali želite novu, zamjena SIM kartice će se naplatiti 50kn.
Hey U Pepole I'm 2 cool 4 U!
A koliko je bila cijena prije?
Pa 50kn mi se ne čini puno, pogotov ak je nova...
Bom Chicka WahWah
bilo je 122kn i u vip-u i u cronet-u
Ali zato ako imas sa starim logom , mijenjaju besplatno .
Koji mijenjaju besplatno? Ja imam onu simpa bijelo-plavu (kao neki oblaci) 32K. Ocu onda dobit novu besplatno?
iPhone 5s 16 GB
Ako ti na displayu piše Cronet (čini mi se) onda ti besplatno zamijene.
je sve je to lijepo al po tome ispada da ako je greška u samoj kartici da bi trebali dat novu! i šta je najbolje oni to i kažu al tako ne rade... kad je meni bila greška na kartici samo su mi rekli da je greška na kartici ali ako hoću novu moram platit 122kn (to je bilo već prije ) a u stavari bi trebalo bit besplatno, al neznam ko tu koga jebe i onda sam reko naravno da ne i rekla mi je ta koja tam radi da mi može jedino pobrisat greške sa kartice i da bi trebalo bit ok............i tako ona to pobrisala i opet ista priča ko i prije kad razgovaram prekida..i onda sam ja kasnije zvao službu i pitam "da li je besplatna zamjena kartice ako je greška na kartici " i kaže.."je" onda ja kažem pa kako kad sam bio u t centru i očitali su katicu i priznali da je greška i rekli da mi mogu dat novu jedino ako platim" a ona meni "pa da nova katica dođe 122kn" ja: "pa kako sad ste rekli da je besplatno a sad se naplačuje!" onda mi je počela nešto petljat i beljezgat dok joj nisam poklopio ! al kad mi je bila greška sa vipovom odmah su mi dali novu.. bez ikakvih mudrovanja....
To uglavnom nema veze sa karticom, nego sa MCC-MNC kodom. Stariji telefoni i starije sim kartice su se oslanjale na dotični kod, te su u telefonu bila pohranjena imena svih mreža, ovisno o kodu. Toga se sigurno sjećaju svi koji su kupili vip na početku pa im je na telefonu pisalo hr-10, telefon je prepoznavao da ja 219 MCC za hrvatsku, ali nije znao da je 10 kod za Vipnet jer kada je napravljen dotični soft u mob-u Vipnet nije postojao.Izvorno postao frish-KI
Noviji telefoni čitaju dotičnu informaciju sa SIM kartice, a zahvaljujući SIM toolkitu-u operateri mogu promijeniti dotični natpis ukoliko je potrebno. (npr. Cronet -> T-mobile)...
da meni je na alcatelu oduvjek psialo 219 10 ...
ugl sumnjam da besplatno mjenjaju natpis.
Ne mijenjaju natpis, već ako je kartica toliko stara da ima stari natpis. Tako su mi barem rekli prije cca pola godine kad sam ja išao po novu. A i rekli su mi da daju besplatno novu ako je greška na kartici.
Ma znam ja kaj si ti napisao, ali nisam mislio da misliš na natpis na samoj sim kartici![]()
tu ti neće besplatno promjenit.Izvorno postao imatic
ja sam imao onu skroz prvu seriju, staru 6 godina na kojoj je pisalo cronet i zamjenili su mi je..
A recimo da netko želi twin card - valjda samo dođe i prijavi karticu da je ukradena. Ali mora imat sve one podatke s kartice!
da samo onda ovu za koju prijaviš da je ukradena njoj onemoguće pristup
Što je Titan Sim Kartica?
Imaš pravo - možda bi ih se moglo smuljat da ju ne blokiraju!Izvorno postao mobman
Pa, ako ju prijaviš kao ukradeno, onda će ju valjda i blokirati.
meni je kartica sama od sebe prestala funkcionirat (u koji god da sam ju mob ubacio pisalo je umetnite karticu,kao da je nema) i nova zamjenska me kostala 122kn tak da nevjerujem ovo za 50kn.I jos je lik reko da je napuklo ono glavno na njoj i da zato ne radi.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...a kad je to bilo...Izvorno postao sirius
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u petak prosli,ma ja isao danas vidjet i radila neka zenska i veli da se frajer zabunio vamo tamo i vratila mi pare jer sam ja trazio da izvuce staru karticu i vidi kakav je tocno kvar,nakraju sam dobio besplatno.Ma muljaju na sve strane.
ak ti rikne kartica oni ti zamjene besplatno.
da,sad znam al me u petak frajer preveslao!![]()
E da kad sam vec tu,kakva je to Titan kartica,ja pitao tamo oni vele da ju jos nemaju.
Evo ja sam mislio promjeniti karticu ali me zanima dali mi ostaje ovaj stari broj ili dobivam novi?!?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
kaže, ZAMJENA SIM KARTICE, ne brojaIzvorno postao VandaL
Bookmarks