Za starije da se podsijete, a mlađi da vide kaj je prava mjuza i kaj se slušalo prije 20 godina i da vide da ipak nisu novije generacije izmislile digi mjuzu. Nabavio sam par stvari no ipak mi je najbolja "Radioactivity"
Poslušajte pa da vas čujem![]()
Za starije da se podsijete, a mlađi da vide kaj je prava mjuza i kaj se slušalo prije 20 godina i da vide da ipak nisu novije generacije izmislile digi mjuzu. Nabavio sam par stvari no ipak mi je najbolja "Radioactivity"
Poslušajte pa da vas čujem![]()
kaj ti elektronsku mjuzu nazivas pravom? ...
poslusaj radje koji kiticev album tamo spocetka 80-ih da vidis sta je prava glazba i kvaliteta.![]()
no dobro sve je stvar ukusa. naravno nije ni ovo lose
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa naravno da znam za njih dapače rado ih poslušam imaju stvarno dobrih stvariIzvorno postao tomo
![]()
Meni je jedino dobra 'models', ali to sam jedino i čuo od njih...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemojte mi Kitića uvlačiti i u ovaj topic. Kao da mješate šit & bannanas.
Obožavam pogledati kraftverkove spotove...![]()
Mene zanima da li Kraftwerk još rade. Znam da su nastupili na jednoj od MTV glazbenih nagrada prije nekih godinu-dvije.
Zadnji uredio zappan : 14-11-2005 u 13:14
Di si ih nabavio? Preporučam seIzvorno postao tomo
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...čuo sam za njih, prije nekih 3-4 god... imao sam neke 2 il 3 pjesme, al ih na ovom kompu više nemam...Izvorno postao tomo
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam skoro sve albume![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Same hereIzvorno postao raveillusion
Ima ok stvari, samo što mi mlađi nismo navikli na taj zvuk..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kraftwek - Zombie nation jel to to?
smjesi su mi , ta pjesma mi je onak malo ... trash al dobro.
pa dobro to je OK, no nemreš reć da je loše
@šljaka, najavi se kad dolaziš u zg pa se nađemo na piviCD bu spržen
Kaj se tiče Mileta, svaki moj komentar je suvišan
Dogovoreno,Izvorno postao tomo
ćemo popit. Pridružujem se komentaru.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ja baš skidam Kraftwerk - 1970-2000 (23 albums) - 1.62 GB
dobar grah daleko se čuje
S kojim programom skidaš?
Izvorno postao frish-KI
------e-mule
terbao bi malo poradit na opcoj kulturi pa rec da je Kraftwerk smece, a da su kompozicije kitica i neke seke ili pjesme tipa bojate bane buski koje ni sami izvodaci ne razumiju umjetnost.
Probaj recimo na 101ici narucit u phoneboxu kitica ( a poznato je da 101 sluša obrazovanija rulja i za njih se pušta i glazba) pa nam javi odgovor.
a probaj narucit Kraftwerk kojeg ce ti s gustom pustit jer je to antologija.
EDIT: sad se sjetih a i stariji ce se mozda sjetit da je nakada spica dnevnika bila uz Kraftwerkov Trans Europa Express pocetak ili prekopiran. E da mi je zamislit da dnevnik pocinje uz mileta kitica ili slicno, pa di nam bio kraj.
P.S. Sad bih molio u ovoj temi bez prepucavanja i bez cajki ili kako ih vec nazivate jer cu biti slobodan obrisati svaki post takve vrste pa makar je u chataonici pa i pod cijenu bana.
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 14-11-2005 u 03:55
jooo strgo sam se, LOLIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
...Dnevnik 2 - Novosadska televizija...Izvorno postao KaKaV NeReD
Usput odrastao sam na Kraftwerk-u i Depeche mode-u...
Ah zlatna vremena kada se dilalo sa kasetama...![]()
Meni Kraftwerk dosadan. Osim poneke stvari sa 'Man Machine' većina njihovog repertoara mi je neslušljiva. Zanimljivo kako Krafwerk većinom slušaju ljudi koji inače ne slušaju elektroniku. Pioniri elektronike jesu, i za to im hvala,ali ima puuuuuno bolje i slušljivije elektronike od Kraftwerka. Trebali su već odavno u penziju.
Zadnji uredio zappan : 14-11-2005 u 13:16
@niten - o tome da kraftwerk slušaju ljudi kaj inače ne slušaju elektroniku govori nešto i o kvaliteti, tu ulaze dakle oni koji slušaju kvalitetnu glazbu radi glazbe a ne radi glazbenog stila. meni se tako to nekako čini. oni jesu pioniri, ali u toj glazbi ima ipak mnogo više od prosječne elektronike koja se danas vrti po klubovima na partyima. naravno da je nekad nakon kraftwerka napravljeno još toga dobroga, ali ovo je antologija.
to je otprilike usporedba kao tko sluša rammstein a tko laibach. rammstein je isfuraniji i marketinski i medijski, iako su nastali na glazbenim temeljima koje je postavio laibach, čak im svirali u svojim počecima ko predgrupa... eto, tak nekak stoje stvari s antologijom koja ipak ima svoju težinu.
Edit: Tema je prebačena u cafe i očišćena od offtopica i molim neka tako i ostane.
Zadnji uredio zappan : 14-11-2005 u 13:19
@zappan-po ovoj tvojoj usporedbi dalo bi se zaključit da se elektronika razvila iz Kraftwerkove muzike,što nije istina. Elektronika se većinom razvijala iz hip-hopa i breakbeata, te soula i funka (house) . Kraftwerk su više ambijentalna elektro muzika poput Jean Michelle Jarra,poseban pravac u tom razvoju,koji su imali svog velikog utjecaja,ali ne tako velikog kao Lajbah na Ramštajn.
Veliku većinu slušatelja Kraftwerk ima zbog tog svog pionirskog/antologijskog statusa i dostupnosti,barem ja tako mislim. Da nekog zanima kvalitetna elektronika,slušao bi je. Jer muzički pravac sa samo jednim kvalitetnim bendom ne postoji.
@niten - oke, primjer laibach-rammstein je malo preradikalna usporedba. ideja je bila reć da je kraftwerk tu napravio mnogo, ali nikako i jedini takav. ali i da je danas u mnoštvu elektronike od poznavatelja glazbe cijenjen kao rijetko koji drugi elektronski bend. sve ostalo kaj si reko stoji...
Bookmarks