Pregledaj si kabal i očisti kontakte. Ukoliko ti nije bed, napravi master Clear i master Reset. Ako to ne pomogne javi se sa više detalja pa ćemo pokušat dalje pomoći.
kada se spajam na motokit, na koji način to moram raditi..mislim na redoslijed radnji..jer kad se spojim, kaže da nisam "konekted"..i kad se spojim, na trenutak pokaže dolje lijevo "initializing", ali dalje nema ništa..ponovo "not conected"..hvala
Pregledaj si kabal i očisti kontakte. Ukoliko ti nije bed, napravi master Clear i master Reset. Ako to ne pomogne javi se sa više detalja pa ćemo pokušat dalje pomoći.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
he..kao da je to samo tako..vidiš moj nick..a to stvarno znači da sam novi..zato te molim, ili bilo koga tko ima volje, da mi pojasni kako uopće krenuti sa motokitom..a master clear i master resset isto ne mogu napravit dok mi ne prepozna mob..bar mislim..hvala svima na strpljenju sa nama početnicima..
a koju verziju MotoKita imaš??Izvorno postao novi sam
Motokit 1.06Izvorno postao Inovator
reset i clear radis iz mobitela....Izvorno postao novi sam
napravio sam i clear i resset i opet ništa..neće da se spoji..uf ufIzvorno postao Inovator
stvar je u driverima...Izvorno postao novi sam
imaš na forumu zadnje P2K drivere, pa njih instaliraj, pa onda opet probaj....
uglavnom, mora radit
[QUOTE=Inovator]stvar je u driverima...
imaš na forumu zadnje P2K drivere, pa njih instaliraj, pa onda opet probaj....
uglavnom, mora radit
hm..ili sam ja totalni tudum ili mi fale neke stvari..kad probam instalirati P2K drivere..ni mrc..i da li se ovaj prozor nakon zatvaranja motokita mora pojavit..![]()
da, mora se pojavit...Izvorno postao novi sam
kad uštekaš mob onda imaš u device manageru motorola modem ,za njega instaliraj nove drivere, no o tome imaš već vrlo detaljno pisano na forumu
daj pliz adresu gdje da skinem drivere..ne snalazim se baš ovdje..a treba vremena dok se ufuram..Izvorno postao Inovator
Ipak mislim da su potrebni drajveri Microsofta Q814560_WXP_SP2_x86_ENU.exe i Q816843_WXP_SP2_x86_ENU.exe ali koji se dobijaju samo preko njihovog sevis centra, bar ja sam tako instalirao i sve mi je proradilo, MotoKit izmedju ostalog vrlo cesto koristim za backu podataka jer vrlo cest ekserimentisem sa mojom motorolom. Ako imati kupljen softwer lako se dobijaju ti drajveri jer bas oni su za, kako na njihovom sajtu objasnjavaju, za motorolu.
ne ide to meni ništ..i tamo sam se muvao ali ništa nisam našao, pogotovo ne te drajvere..zato ako možeš molio bih te da mi to pošalješ na mail (da li se to upoće može)..
Bookmarks