ja mislim da je, (misliti je drek znati), otkodiravanje ti kosta nekih 50-80kn kako gdje
Molim vas, može li mi netko reći jednu informaciju?
Sutra bih kupio taj mob u VIP-u za 1630 kuna jer mi stari ima preko 10 000 bodova pa me zanima je li kodiran?
Ja sam na 098.
Inace, kupovala je moja cura u VIP-u Samsung E800 i nije bio kodiran.
Hvala unaprijed!
ja mislim da je, (misliti je drek znati), otkodiravanje ti kosta nekih 50-80kn kako gdje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma, mene to zanima zato sto sam cuo da mobiteli kojima je cijena iznad 3000 kuna nisu kodirani.....pa da provjerim....
Mislim da ti nije kodiran...ja sam imao K700 iz VIP-a i nije bio kodiran...99,99% da mob nije kodiran...
Bom Chicka WahWah
Skoro pa sigurno nije kodiran.
Meni su u VIPu rekli jednom da svi mobiteli "vise klase" (kako to oni zovu) nisu kodirani.
Ja sam takodjer kupio svoj K700i u VIPu i nije bio kodiran. Mada, ovi K700i koje sad prodaju jesu...
S druge strane, u T-Mobile-u navodno ne postoji mobitel u prodaji koji *nije* kodiran...![]()
Nazovu službu za korisnike (besplatno) i pitaj.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bio sam danas u VIP-u, kazu da nije kodiran jer pripada visoj klasi:-)
Ovdje kod nas u Osijeku je takva muljaza u VIP centru - strasno!!!
Nazovem ih, kazu da nemaju mobitel, dodjem tamo, onda mi kazu da imaju i nemaju, da bi mi treca osoba rekla da imaju!
Bez veze....
ma mobovi koji su skupi nisu kodirani, a ako jesu imas onu naljepnicu SAMO SA VIP SIM BROJEM...
u kronetu ne znam...mislim da ne bi trebao biti kodiran, pogotovo ako ga uzimas na pretplatu,,ali je se ne bi kocko,,pito bi ih i dono tamo VIP karticu i provejerio...
Dobro, samo što u T-Mobileu neće naći K750i, već T-Mobileovu verziju tog uređaja - D750i
a dobro na to smi o mislili naravno.
Evo ovako. Kupio sam u Vip-u K750 "nekodiran" (vidjet cete zasto sam stavio navodnike), sve ok, sve radi i tako je cujem da je izasao novi firmware (N verzija) i idem ja na sonyericsson hrvatska, patim se 2 sata i napokon stavim taj firmware. Ali kad sam ga upalio sve je drugacije (ikone u glavnom meniju, sve ikonice za postu, kameru, tonove, bas sve) sve je bilo u Vodafone stilu. Crveno sa bijelim. Sutra cu vidit jel mogu kako rijesit u SE centru da mi vrate stari firmware.
iPhone 5s 16 GB
pa ali to ne znaci da je kodiran!!!
nije kodiran ali zasto mi je onda stavio firmware od Vodafona? ali evo ovako. SE je napravio neku malu java aplikaciju koja kod updatea govori koji je softver prije bio, da bi se onemogucilo otkljucavanje telefona preko USB kabla, tako da netko kupi u njemackoj na t-mobile mrezi K750 i ode na njihove stranice i skine "cisti update" bez t-mobile logo-a i otkljuca ga
iPhone 5s 16 GB
pa po necemu se zna dali je bio ili je nakojem brandu. recimo IMEI ili verzija SWa koju si imao do sada.
dobar grah daleko se čuje
Zato sto sam prije imao normalne ikone a sada imam crveno-bijele, kao o vodafonea, a i imao sam nesto u firmarwu EU_1 sad imam EU_2. evo i slika tu sadasnjih ikona na postu br. 22 http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=19499&page=2
iPhone 5s 16 GB
odi u EM da ti stave normalan FW. ****** postoje baze IMEIa i prema tomu ti je kreirao meni. po meni druge nema. da si imo kupljen u Tmobileu vjerojatno nebi imao takav meni.
dobar grah daleko se čuje
Pa to i planiram, samo da mi ne naplate
iPhone 5s 16 GB
jesi promijenio firmware? Radi? dali postoji mogučnost kao na siemensima da se promijene samo ikone?
Muči me isti problem, stavo sam novi softver i nabacio mi ružne vodafon ikone!
Bookmarks