da vidimo ko ce prvi sklopit pretplatu na rezervirani broj
da vidimo ko ce prvi sklopit pretplatu na rezervirani broj
u naslovu si napisao kao pitanje...
rekli su mi da ce ici za 48 sati od jucer odnosno od pocetka rada. dakle sutra bi trebalo ocekivati iako sumnjam...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da i ja sam se pitao kad će nam poslati obavijest da možemo po rezervirani broj...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
u gužvi su, em ih je država požurila, em je sad navala na njih velika...Izvorno postao whiteboy
budu, u interesu im je
čekaj i ti si rezervirao broj?Izvorno postao whiteboy
Pa tko nije?Izvorno postao damgol
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne trebate se nikamo žuriti kad im očigledno mreža ne radi kak spada.
kako se mogu rezervirat brojevi ??? čuo sam da se mogu rezervirat samo tako da počinju sa 8 !!Izvorno postao ipa
da to je u trgovini tamo se nalaze brojevi koji počinju sa 8 (095 8xxx xxx) i biraš između 3 broja koja tamo imaju a baš rezervacija to je bilo prije i ko je rezervirao putem neta sad čeka obavijest da može ič po broj tj. potpisat ugovor o pretplati.
naravno to nije obavezno
ja nisam kaj će mi rezervirani broj?
A, ja jesam, ali ću ga predat dalje.
meni su rekli da do kraja tjedna se mora cekati za rezervirane brojeve.![]()
Upravo sam dobio obavijest:
Jos jednom ti čestitamo na rezervaciji Tele2 broja.
Pozivamo te da što prije a najkasnije do 30. 10. 2005. na najbilžem TELE2 prodajnom mjestu postaneš TELE2 pretplatnik odnosno potpišeš Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa i iskoristiš rezervirani broj.
Sve ostale informacije o cijenama i uslugama pogledaj na www.tele2.com.hr ili nazovi Službu za korisnike na 095 1000 444.
zanimljivo! zmija kaze da se mora cekati do kraja tjedna ti kazes suprotno. a meni se neda bezveze ici do tele2 prodajnog mjesta da bi pitao...
Pa, službeno su počeli sa dijeljenjem tih rezerviranih brojeva, ali pitanje da li ćeš baš moći ga podići zbog gužve i opterećenog sustava. meni su tek jutros, nakon skoro puna dva dana aktivirali random broj, ali sam na kraju dobio još i bolji broj od onoga koji sam rezervirao.
hm hm hm.... ja ocu bas taj koji sam rezrvirao jer ima posebno znacenje. ako mi slucajno budu htjeli dat drugi neki... bice problema
Nije da će ti htjeti dati drugi već se meni nije dalo čekati do kraja tjedna da ga uzmem. Dobit ćeš ti svoj broj, bez brige.
ajd idem sad skocit
Bolje ti telefonski provjeri prije da li ti ga već danas mogu dati i aktivirati. Okreni broj trgovine u koju planiraš otići.
ma zvao sam na telefon ali je stalno zauzeto, bio sam, ducan je bio zatvoren a ispred njega kolona ljuda. (mobitel shop, vlaska 19)
mozda su imali rucak-pauza. otici cu kasnije
tako da nista nemogu saznat. pa i nije mi hitno, nego mi je taj ducan onako usput jer itako sam morao u grad
Evo ja ih sad zvao i rekli mi da dodjem u najblizi Tele2 shop, a meni je to Slavonski Brod, tako da mislim da ce mi broj propasti i kupit cu si obicni prepaid na kiosku. I jos ne mogu vjerovati, pa pozega ima 26000 stanovnika, da nisu mogli staviti tu jednu trgovinu
iPhone 5s 16 GB
upravo sam i ja dobio mejlom onu obavjest kao i 'sms freak'.
dakle sad sam siguran da je broj spreman.
Ali Se Jos Ne Moze Potpisati Ugovor Zbog Preopterecenosti.na Nekim Prodajnim Mjestima Im Nedostaje Sim Kartica.
Meni je isto stigao mejl...
svima je došlo samo meni nije, hmmmm...
Bookmarks