Ovako ne možeš postati moderator. Treba te netko preporučiti
pročitao sam uputsva i samo želim pitati mogu li ja po vama postati moderator samo pitam nemojte se ljutiti ni banovati me![]()
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
zar ovo nije bilo dovoljno? ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14375 )
Gle svatko moze postat moderator jest da si malo "zelen" tj mladali ni to ti nije prepreka (bar ne neka velika) ... ugl ukoliko budes imao kvalitetne postove , zalagao se na forumu tj pomagao ostalim korisnicima foruma sve je moguce . Zasto da ne . U svakom slucaju moras imati podrsku starijih korisnika foruma te moderatora i admina . Mogucnost je tu samo ju treba znati iskoristiti .
Pozdrav
PS. Ne zuri sa moderatorstvom to je velik i zahtjevan posao .... nije to igra .
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Tvoje pitanje i ne čitanje govore dovoljno...
![]()
Ma nije čovjek niti htio pitat oficijalno, po pravilima, za koja je rekao da ih razumije, već samo pitat za savijet dal mu se isplati uopće da nekog nafuka da ga predloži, odnosno da li bi nakon pravog oficijalnog prijedloga dobio podršku... (ovo pišem za one koji ga nisu skužili)... ali dobro, ovak i onak mu je odgovoreno..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks