iste verzije softwarea na oba??Izvorno postao dubrava
i ja imam pitanje vezano uz k700..uzo sam ga u subotu i primjetio sam da je malo losija kamera... i danas s frendovim k700 usporedjivam kamera i moja je barem duplo losija..oba su t-mobile,i na istoj kvaliteti npr njemu se vide slova čitat meni je mutno..kad kameru usmjerim prema lusteru na njegovom se luster vidi, a kod mene samo svjetlost mutna..ćak ako stavim sebi kvalitetu na visoka a njemu na normalna moja je opet mnogoo lošija slika! ne kuzim, mob sam kupio na crno al zapakiran s garancijom..ima li itko kakvu ideju?inace sve ostalo je super..
iste verzije softwarea na oba??Izvorno postao dubrava
Da, skoro sigurno je do softvera. Istovremeno ste ih kupili?
he,danas sam skuzio da mi je netko pojacao osvjetljenje sa strane i to mi nikak nije palo na pamet..pa pretpostavljam da je u tom bio problem, sutra cu usporedit, trebalo bi bit bolje.. nego,, kako se moze provjerit koji softwear koristim?negdje sam procito al nemogu se sjetit gdje..
samo tipkaj ovo: > * < < * < * (> - joystick desno, < - josytick lijevo)
iPhone 5s 16 GB
neobicno ulazenje u meni,softver mi je R2AY004(ne kuzim se koj je najbolji sof al primjecujem da svi preporucaju onaj 033,koje su razlike?) kamera je :3.10
mob je inace dobar,al ovo skripanje poklopca straznje strane kod bat. cim ga upalih,izluđuje
Koji problemi s tim škripanjem poklopca...budi sretan dok mob radi![]()
Bom Chicka WahWah
ma radit će, većina kvarova na tim mobitelima su SW prirode koji se bez problema rješe, već sam ih dosta radio, ljudi misle da mu nema spasa ali ima...Izvorno postao PhytoSculpt
jedina boljka je joystick, ali treba pazit samo...i razradit ga dobro
Bookmarks