na sva pitanja bio bi odgovor smartphone,pa pošto telefoni koje si naveo to nisu nemaju ni jednu mogučnost odavde.pogledaj susjedni (symbian) forum
Pozdrav svima
Dali je itko probao otvorit wordov ili excelov dokument na 6230 ili 6230i. Što se događa sa takvim dokumentima ako su na memorijskoj kartici prije postavljanja u telefon.
Može li se ove dokumente unositi u mobitele putem IR-a ili BT-a.
Može li se na Nokiama 6230 ili 6230i mjenjati teme kao na Sonyericssonovim telefonima?
Hvala na odgovorima![]()
na sva pitanja bio bi odgovor smartphone,pa pošto telefoni koje si naveo to nisu nemaju ni jednu mogučnost odavde.pogledaj susjedni (symbian) forum
Mislim da možeš unjeti dokument, ali ti ga telefon neće prikazati. Možeš probati i sa IR i sa BT, ja sam prenio pjesmu preko IR. Teme možeš mjenjati.
P.S. govorim za 6230i.
Ako imaš word file ili nešto sedmo na mmc-u neće bit nikakvih problema, čak ćeš i imati taj file prikazan, ali ga nećeš moći "plejat" i sl.
Takve file-ove možeš slati sa BT i IC jer se opcije na soft tipkama ne mjenjaju tako da sve što možeš radit s melodijama (slanje,primanje,rename) možeš i s .doc-ovima. Za primanje neznam ali mislim da se i to može, tj vjerujem da tel. neće provjeravati vrstu file-a i zabranjivati npr. .avi file-ove. To mi je apsurdno.
Vrijedi za 6230 (i 6230i poprilično sam siguran).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Istina, evo baš sam prebacio .doc format na 6230i preko IR-a. File prikaže, ali neće ga otvoriti, 'Oblik datoteke nije podržan'.
Hvala svima na trudu iako sam samo dijelomično zadovoljan sa odgovorima, ali to je moj problem. Ovo smatram![]()
dobra je fora sto ti 6230i moze sluziti kao mem.stick![]()
Bookmarks