mislim da i nije bas neka dobra ideja da smijes najvise 3 puta upotrijebiti tu uslugu u jednom bonu! pa bolje je onda sacuvati si kunu na racunu (cak se i rimuje ;-)) i dati nekome signal pa ce te nazvati (tak barem ja radim)
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722499&idnews=313441
korisno, dosta će se koristiti![]()
dobar grah daleko se čuje
mislim da i nije bas neka dobra ideja da smijes najvise 3 puta upotrijebiti tu uslugu u jednom bonu! pa bolje je onda sacuvati si kunu na racunu (cak se i rimuje ;-)) i dati nekome signal pa ce te nazvati (tak barem ja radim)
Sve je to super, ali 3 takve poruke na 100 ili 200 kuna VIP.me bona? Malo škrto...
lol maksimalno 3 komadada nebi propali
![]()
Mislim, ovako nešto se moglo i očekivati od poslovično škrtog Vipa. Ma dajte...... 3 poruke. Jadno.
a mozda je bolje neimati onda tu uslugu. mislim, slazem se da 3 poruke nisu nesto, ali ipak...
glupost, necu nimalo koristit.
u biti nikad ne postoji trenutak da nemam kn na racunu.
mislim stvarno mi nije jasno zašto je uopće ograničen broj poruka!?!?!?!?!?!?
pa tak i tak će vip zaradit na tome da će onaj kome je poslana poruka
nazvati nekoga!!!!!!!! mislim nevjerovatna debilana od ponude
E da, ostaju vjerni tradiciji![]()
ajd da su stavili 3 poruke na dan sto bi bilo koliko toliko fer... smijeh!![]()
bas jadno!
dabog da vam krepa auto na autoputu pred velebitom i da nemate kune na računu...pa koji vam je k... nedaj bože da uopće trebate koristiti tu uslugu, po meni je tak nešto uvijek dobrodošlo...
Najviše će koristiti prepaid korisncima NARAVNO, po meni jako korisna stvar samo su mogli dati veći broj tih poruka.
ma usluga kao usluga je super ali ovo ograničenje na 3 poruke je ne
smiješno nego prejadno i nevjerovatno da bi bilo istinito,pa kaj će
debosi imati trošak ako neko recimo svaki dan želi poslati nekome takvu poruku!?!?!
to mi je tako debilno da debilnije nemože biti isto kao kad su nekad bile
telefonske govornice koju nisi mogao nazvat!?!?!!? kao one nemaju svoj broj
ma joj nevjerovatno kak me ovo razljutilo a nikad mi neće zatrebat!
ali nece zaraditi na prodaji bonova.Izvorno postao damgol
mislim da operateri imaju tezak zadatak. Koliko vidim svi ste nabruseni na njih. Ponude nesto besplatno i korisno, a onda ni to nije dovoljno. Ajd nadam se da ce ponuditi uskoro kupnju nekog recimo P910 za 0,99 kn i ako ga kupiš da ce se
operateri obavezat da ce vam na ziro-racun dostavljat 5000 kuna mjesecno.
Hmmmm .... onu opciju od Frankejštajna korisitm česce .. ostavim kunu i sitno lipa , i onda cimam ljude da me nazovu ...
pogodnost je na sipmi kaj nema one babe da mi kaze da nemam love.
joj daj nerede pričaš glupostiIzvorno postao KaKaV NeReD
pa zar onaj koji zove neće platit ništa prema onome koji mu je poslao poruku???
pa nije ta usluga prema drugim mrežama da će vip biti na gubitku pa je te
poruke morao ograničiti na pišljivih tri!
pa nije ima baš svejedno ako netko potroši 2-5 kuna na taj razgovor i da netko nadoplati racun sa 100 kn. Najbolje da nemaju racunicu
ma trebaj barem 10
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
...zanimljivo... inače dobar potez, ali daju malo poruka...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
10 tebi i deset frendu pa si šaljite jedan drugome "nazovi me", kad potrošite obnovite račun![]()
PA OVO JE ZA IZNIMNE SLUČAJEVE!!!!!!!!!!!Izvorno postao KaKaV NeReD
kaj ti razgovaraš samo sa jednom osobom???????
lol tomo![]()
Meni se cak usluga svidja, vjerovali ili ne, ali naravno koristit cu je (ako je uopce budem koristio) iznimno u hitnoj situaciji. Cak mislim da je i broj poruka primjeren, doduse bilo bi mudrije recimo, da kad uneses bon od 35 kn imas 3 besplatne poruke, a kad uneses bon od 100 - takvih 10 poruka, itd. ovisno o iznosu bona koji unese.
bilo bi dobro da se moze akumulirati vise poruka recimo 10 npr.
Kao što je damgol napisao, ovo je za "hitne" slučajeve, ne znam što će ti više od 3 poruke... Mada mora se priznati da izgleda škrto, trebali su i o image-u razmišljati kada su pustili tu mogućnost...
Bookmarks