Čuj ako ga je rastopilo može biti da joj je bilo ful vruće i da je prešlo na elektroniku, a u najboljem slučaju ti je baterija riknula od temp.
Nemoguće da je software otišao, samo hardware..
Nadam se da će se dati popraviti![]()
Joj staru cu ubit !!!!!!! makar sam i ja djelomicno kriv . evo kaj se desilo ------------- .. stavio sam puniti svoju staru v525-icu zbog prodaje (kupio v360) i ostavim ju na mojem starom mjestu za punjenje NA RADIATORU . al dodje stara za pol sata i otvori radijator i jadnoj motorolici postalo vruce ... vracam se ja od susjeda za 3 h i kad vidim da se motorola prži ali doslovno PRŽI !!
sada uopče ne reagira - hocu ju upalit a ona samo blicne i to je to. jel je moguce da je otiso software tj da ga moram samo refreshati!!! ili je jednostavno gecrk... AK JE GECRK BUDE I MOJA STARA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čuj ako ga je rastopilo može biti da joj je bilo ful vruće i da je prešlo na elektroniku, a u najboljem slučaju ti je baterija riknula od temp.
Nemoguće da je software otišao, samo hardware..
Nadam se da će se dati popraviti![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
prvo pokusaj sa drugom baterijom...
Vjerojatno je baterija otišla od topline, ne mislim da bi moglo išta drugo otić, ima li ikakvih tragova da je istopljeno nešto
ja sam svoj redovito punio na radijatoru, samo sto mi radijatori nisu tak vruci. mislim bolje se napuni ako je toplo (ne vruce) jer je bolja kemijska reakcija
Ma kaki softversko , moze ti samo neki hardverski dio otic - baterija il nedajboze neki cipovi u mobitelu.
evo probo s baterijom drugom . radi ali nekak kaj ja znam ko da mob napušio----- iz čista mira počme mješati boje i ekran mi izgleda ko lovačka juha !! ah kaj budes. probat cu još nešto iskemijati , ak ne vidjet ću kolko je popravak ..
ode ekran![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
rastaljeni kontakti!![]()
P. L. U. R.
jel znate kolko dodje popravak ako se uopće isplati?he he al ok sad ce stara dat pare za drugi ---ipak je ona kriva VALJDA .
Bookmarks