Može li mi tko reći koji je software najbolje koristiti za prebacivanje slika s moba na komp ? I gdje ga mogu skinuti ?
Unaprijed HVALA!
Može li mi tko reći koji je software najbolje koristiti za prebacivanje slika s moba na komp ? I gdje ga mogu skinuti ?
Unaprijed HVALA!
Bluetooth USB dongle + software koji dodje s njim je meni sasvim dovoljna kombinacija. Eventualno jos SE File Manager (ili kako se vec zove).
Ovisi na koji način ih želiš prebaciti. Za bluetooth ti ne treba nikakav dodatni program osim onoga koji dolazi sa BT-om(provjereno na Sonyericssonu t610 i Nokia 6680). Isto vrijedi iza infracrvenu vezu(provjereno na SE t610) Imaš mogućnost slanja MMS na vlastitu e-mail adresu.
Pa da. Onaj SE File Manager je samo ako covjek zeli browsati telefon (skoro) kao da je disk drive.![]()
Ja koristim za svoj k700i FMA ili ti floAt's Mobile Agent.
Jako dobar program, sto god trebas imas.
Ja nemam pojma zašto bi uopće koristi nekakv program kad samo odredim gdje da mi se fajlovi na kompu spremaju sa BT-a i jednostavno ih pošaljem.
Mislim da ti na t630 stane nekih 20, max 30 slika! Stoga ti ne treba neki specijalan software! Da imaš s700 kao ja, slike spremaš na karticu i hop, 100 u komadu. Ovako eventualno FMA jer je besplatan.
Bookmarks