Koji je bolji mob w800i ili 6681. Jeli bolje imat mob sa symbianom ili 2mpx fotoaparatom i ugrađenim radiom?
SE W800i
Nokia 6681
Koji je bolji mob w800i ili 6681. Jeli bolje imat mob sa symbianom ili 2mpx fotoaparatom i ugrađenim radiom?
Ja bih najradije simbiozu ta dva. A kako je Nokijina N-serija jako skupa, zadovoljit ću se sa uređajem sa 2 MP kamerom. Da se malo "odmorim" od symbiana, kojem ću se prije ili kasnije vratiti. Od ova dva, radije bih uzeo W800i.
ovisi sto zelis od mobitela. ako si music freak w800i je definitivno za tebe. ako si symbain freak i zelis puno aplikacija, igrica, tema.... onda je i 6681 za tebe, a dobro ce posluzit i za muziku
Poslušaj mene, uzmi w800, nećeš požalit. Što se tiče tema za bilo koji sonyericsson možeš ih naći na tisuće na ovoj stranici! Također ako se učlaniš (besplatno je), možeš zatražiti bilo koju temu da ti se napravi, također ako imaš problema sa mobitelom isto tako! W800 ZAKON!!!![]()
Kamera na N6681 i nije toliko lošija od SE-ove, a SE zaostaje u puno stvari koje dolaze sa Symbianom (jako puno igara, programa, tema...). SE-ova prednost je što se mp3 može slušati i kad je mob isključen...
Moj izbor je 6681
w800,definitivno.
To ti je vise pitanje osobnog stava. Svatko ce ti reci razlog zasto bi on uzeo jedan, a ne drugi mobitel ali njegov razlog ne mora biti i tvoj razlog. Recimo ja bi uzeo 6681 zato sto sam prije imao symbian i htjeo bi ponovo. Naravno nekom symbian nista ne znaci pa hoce W800 ili ne voli nokiju ili ne voli SE. Ako se gledaju specifikacije svakog mobitela onda je 6681 bolji ali na tebi je da odlucis
Ova je dvojba rijesiva samo ako budes realan u svojim procjenama i ocekivanjima, koja imas prama mobitelu kojega bi zelio. Ako si vise orijentiran na walkman funkcije koje ti pruza W800 (mp3, FM...) definitivno ces biti zadovoljniji sa SE - om. Ako pak trazis ozbiljniji telefon (Symbian, rad sa vise aplikacija...) tada je Nokia definitivno za tebe.
U kratko, za koji god se odlucis vjerojatno ces biti zadovoljan, ali svoja osekivanja stavi ipak u prvi plan.
Ja sam SE fan, ali realno i nepristrano u ovoj se dvojbi mora reci da je Nokia jednostavno bolji telefon.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Što se tiče aplikacija, ima ih više za symbian, ali većina igara za symbian moguće je igrati i na w800. Teme sam ti već rekao,... Nisam siguran da li je to mana i na ovom modelu symbiana ali od 6600 pa nadalje nije moguće slati melodije, slike... koje ti je netko poslao! Nekolko mi prijatelja ima 6600 i jedva čekaju da ga zbog toga zamjene!
govoris gluposti. sve ste to da rijesiti instaliranjem aplikacija, kao sto su profiexplorer pa se moze poslati svi fajlovi pa cak i oni sa zastitom. nije uzalud symbianIzvorno postao qube
E pa sory, nisam znao. Rekao sam istinu o tome. Nisam znao da postoji takav program. No svejedno bez njega nemoš slat, zar ne?Izvorno postao ..::HRCO::..
pa naravno da ne. u cemu je onda poanta symbiana. ja sam na n-gage mogao slati i primati sve vrste fajlova bez ikakvih zastita a takodjer je symbian... u novijima je ta zastita, koja se rijesi s posebnom aplikacijomIzvorno postao qube
...točno tako, jer to je sad stvar tvojeg odabira, tj. potrebe a i ukusa... mi smo ti dali prijedloge, a na tebi je da odlučiš što trebaš...Izvorno postao Bimbi
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks