koji progrma koristite za prebacivanje slika i ostalih stvari na mpx?ja sam danas dobio taj mob pa nemam pojma koji je progrma za motorolu
hvala!
koji progrma koristite za prebacivanje slika i ostalih stvari na mpx?ja sam danas dobio taj mob pa nemam pojma koji je progrma za motorolu
hvala!
nikakav poseban program..vec obican explorer...imas kabel za njega?.....i kad instaliras sto je potrebno za mobitel da ga racunalo prepozna, mozes bez beda sa Explorerom prebacivati sve na njega kao na USB stick
mpx200, V360, SE K610i
da,imam kabel...ali kad piknem kabel u mob komp ne reagira.koda nisam uopce usteko mob.jel ima mozda kakav program da s njim probam?i jos nest...kako da stavim na mpx win2005?vidio sam temu za to ali nigdje nisam naso s kojim se programom flasha
hvala!
prgram ti se zove motorola upgrade wizard (google), mislim za upgrade na wm2005
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
e nemogu nac taj program...mos mi dat link ili nes?
hvala
evoskuzio sam vise manje zas ne radi...trebam uspostavit nekakav partnership sa PC-om a neznam kak da to napravim.moze pomoc? ;-)
najlakše ti je ako imaš instaliran program koji se zove ActiveSync. Njega dobiješ na CD-u uz mob. Kad njega instaliraš i prištekaš mob na komp mob će biti automatski prepoznat.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
S tim da ako nadograđujete na WM5.0 obavezna instalacija ActiveSync 4.x jer ranije verzije ne rade. Be sure da imenik syncate sa Outlookom jer u novoj verziji imenik nije kompatibilan sa starim formatom.
Inače za kopiranje podataka sa i na mob je najbolje koristiti čitač kartica i Total Commander. Kad napuniš memorijsku karticu za 15-ak sekundi (sa najbržim modelima) onda ti je sve jasno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
evo sad skidam active sync pa javim ako ce radit.znaci s tim active syncom mogu i upgrejdat win na verziju 2005?
Ne ne ne. Krivo si me shvatio. ActiveSync ti služi za komunikaciju između kompa i mobitela. Upgradeanje moba radiš sa Motorola Mobile Upgrade Wizardom.
aha,moj bed...nego,sve super radi!!e puno vam hvala svima!
ali imam jos par pitanja...u koji folder moram iskopirat slike da ih mogu postavljat za pozadinu?i isto pitanje za melodije?i dal je potrebno smanivat bit rate mp3-icama kad ih stavljam na mob?i kaj se moze mp3 melodija postavit za zvono?ako da,kako?
ispricavam se kaj sam vas zatpo s pitanjima,ali stvarno nemam blage veze o motorolama...do sad sam imo njoku symiana i ova motorola je skroz drugi svijet![]()
ne možeš mp3 stavit za zvono al možeš WMA i WAV.
edit: slike stavljaš u direktorij Windows
aha,ali to moze bit cijela pjesma u wma formatu?
Izvorno postao zvijerka
u koji Windos folder?onaj koji se nalazi u folderu Storage?ili onom drugom?jer sam stavio u taj drugi i tih slika mi nema na mobu
ne u taj. stavljaš u onaj dir windows koji nije u nijednom direktoriju. ja mislim da možeš i cilu pismu stavit
edit: koji sam ja glupan. eto onda je tako
LOL ne...MP3 format zvuka ti je podržan u novoj verziji Windows Mobilea (5.0). Slike stavljaš u \Application Data\Home, a melodije u \Application Data\Sounds. Inače, melodije možeš držati i na memorijskoj kartici (ako koristiš Windows Mobile 5.0 automatski ti se zvukići stavljaju na karticu i ne troše internu memoriju telefona), ali ćeš trebati instalirati program RJV ToneSetter (freeware...nađeš ga na airfagev.com) i zaboraviti na Sounds Control Panel. Inače, dosta savjeta i trikova možeš pronaći u Tips and Tricks u topicu na vrhu ovog foruma.
Smartphone 2002 (originalno dolazi sa Motorolom) podržava samo WAV i polifoniju, Windows Mobile 2003 dodaje podršku za WMA format (što ti je po menji bolja solucija od MP3), a WM5.0 i MP3 format podržava.
naso sam za slike,pod storage-my documentsa teme kamo njih stavljam?
Ako dobiješ .hme ili .cab datoteku iskopiraš na mob i pokreneš ih i instalirat će se automatski. Ako je riječ o zip arhivi u kojoj se nalaze .xml fileovi, neke slike i folderi, onda ih iskopiraj u već spomenuti \Application Data\Home dir. Ako imaš neki plugin u obliku .cab datoteke, provjeri jel kompatibilan sa verzijom Windows Mobilea koju koristiš (google is your friend) i ekstrahiraj ga te pokreni. Ako ti kaže da nemaš dovoljno permissiona za instalaciju bad luck...
Izvorno postao ttperic
u koji folder ih skopiram?probo sam u par foldera ali ne radi
i jos jedno pitanje...jel mogu maknut ona fegetska sranja s pozadine?mislim na ona sranja za appointments
Da...Start->Settings->Home i odaberi neki drugi layout (probaj Basic ili tak neš)...
Izvorno postao ttperic
mislis na ono screen layout?to ne mogu mijenjat jer imam samo win default.gdje mogu nac neki drugi layout?
Pa piše ti pobogu...\Application Data\Home. Zar ne čitaš?
Onda vjerojatno i WM2003. Onda probaj nadogradit na WM5.0. Tamo ćeš dobiti više layouta za izbor.
Heh, trebao bih dodati Motorola Mobile Upgrade Wizard na binse.
ajd budi kul i stavi na binse jer sam vec skinuo nove windowse samo nemam guide kak se stavljaju gore![]()
Bookmarks