Mislim da to ni sad nije moguce...
Da ne bi bilo zabune odmah da kazem da sam izvrsio pretragu i nasao isto pitanje. ali je to bilo jos u 2004. god., pa sad me zanima da li je izvrsen neki pomak i postoji li neka mogucnost da se font poveca kod citanja-pisanja poruka.
Zahvaljuci vama koji ste imali strpljenja samnom vec sam dve motorole sa V300 prebacio na V600 i koje rade, kao i onaj "cuveni" Web Session obrisao i postavio prazan.
Tomica![]()
![]()
Mislim da to ni sad nije moguce...
veličina fonta je pohranjena po defaultu u flash...može se malo izvući s skinom, no njega nemaš, tako da...Izvorno postao JA_SAM
uglavnom, zaboravi
Tako sam i predpostavljao, a ceprkati po fleshu moze imati dva kraja, ili ubiti mob ili pak srediti stvarno malo veci font.
malo sam se pograo sa Hex Workshopom, medjutim nisam mogao da mu nadjem adresu odakle pocinju tekstualni deo, i prekinuo.
U nedoumici sam oko toga, uvek me zasvrbe prsti, pa se plasim da se ne opecem. videcu, da cujem sta drugi misle.
bok
ne možeš flashu pristupit tako...ti si dirao po flexuIzvorno postao tomican
Upravu si kasnije sam video koji sam fajl editovao, ali zato sam sam u Motoskinu trazio podesavanje velicinine fonta, to je bilo sinoc dosta kasno pa me malo i umor zaslepeo, ali danas sposla malo cu vise da "zaronim".
Ali napominjem da i ostali ko zna gde i koji je skin za font.
Moram i da vidim odakle on uzima koordinatni pocetak za polozaj ikona, i ostalih postavki na ekranu.
Idemo dalje![]()
Mislim da nisi shvatio v300 nema podrsku za skin-ove tako da to cackanje po skin-u ti nista nece pomoci...
Bookmarks