Evo ovdje pogledajte kako izgledaju DIGITALNI EFEKTI...
Efekt 1:
![]()
Efekt 2:
![]()
Efekt 3:
![]()
Efekt 4:
![]()
Efekt 5:
![]()
Efekt 6:
![]()
Efekt 7:
![]()
Efekt 8:
![]()
Efekt 9:
![]()
Efekt 10:
![]()
Evo toliko od mene... pa da čujemo komentare...![]()
Evo već sam u par navrata obećavao pa to sad i ispunjavam... slikao sam sa svojim CommuniCam MCA-25 slike u svim rezolucijama koje kamera nudi, s digitalnim efektima i s digitalnim zoom-om pa da konačno vidite kako to izgleda...
Za motiv sam odabrao felgu (svog) auta jer ima okruglih i ravnih oblika, te sjajnih i prljavih djelova radi što bolje prosudbe kvalitete slika tj. jasnoće vidljivih detalja na tim slikama.
Slike postavljam u dva posta jer forum ne dopušta previše slika u jednom postu.
Pa krenimo redom...
Prvo da vidite kojim rezolucijama raspolaže MCA-25:
Najmanja: S - 80 x 60
![]()
MMS standardna veličina: M - 160 x 120
![]()
Velika: L - 320 x 240
![]()
Najveća: XL - 640 x 480
DIGITALNI ZOOM:
Slikao sam stojeći, tj. klečeći na jednom mjestu, s tim da je prva slika slikana bez zoom-a a druga sa istog mjesta s maksimalnim zoom-om. Slike su u rezoluciji 320 x 240, dakle ne najvećoj da vam se brže otvaraju... isto vrijedi i za slike u sljedećem postu.
Zoom Out:
![]()
Zoom In:
![]()
Nastavak (digitelni efekti) u sljedećem postu...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 19-05-2003 u 18:16
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo ovdje pogledajte kako izgledaju DIGITALNI EFEKTI...
Efekt 1:
![]()
Efekt 2:
![]()
Efekt 3:
![]()
Efekt 4:
![]()
Efekt 5:
![]()
Efekt 6:
![]()
Efekt 7:
![]()
Efekt 8:
![]()
Efekt 9:
![]()
Efekt 10:
![]()
Evo toliko od mene... pa da čujemo komentare...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Još nešto... efekti 1, 2, 9 i 10 su dinamični, tj. pomiču se. Konkretno efekti 1 i 2 su balončići i srčeka koja konstantno padaju preko slike na displeju pa se može dogoditi da ih je na jednoj slici manje a na sljedećoj već više, dakle ovisi o tome koliko balona odluči pasti.
Efekt 9 su valovi koji distorziraju sliku i također su dinamični, a efekt 10 dijeli sliku na zrclane djelove...
Ostali efekti su statični okviri.
I za kraj evo vam jedna ruža... (naravno, slikana s MCA-25)
![]()
Bookmarks