nevjerujem da ce mu priznati garanciju jedino ako smulja onu da je crko sam od sebe.....
Ja sad koristim mob koji je bio pao u kantu vodee!!Odlezao je rastavljen 2-3 tjedna i eto ga sad radi ko novi.....
damn FER![]()
bili u petak ja i dva frenda , ja slucajno prolio vodu i nekak je pocela curit prema to mnekom LGiu neznam sad koi model , znam sam da je u boji , i da ima none vrazje Tmobile zvukove , da nie skuplji od 1000 kn sad , i da ga je dobio na pretlatu.
ugl zgasi on mob , obrise kontakte baterije , ide ga opet upalit i - ekran ne radi.zvukovi se cuju kak gaje zapalio , al na ekranu samo bjelo sve.
I pitam ja vas , kaj sad?oce mu garancija to priznat?
jel moja moralna odgovornost da mu nabavim isti takav??
hope not
nevjerujem da ce mu priznati garanciju jedino ako smulja onu da je crko sam od sebe.....
Ja sad koristim mob koji je bio pao u kantu vodee!!Odlezao je rastavljen 2-3 tjedna i eto ga sad radi ko novi.....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Neće priznat garanciju, vidjet će čim ga otvore da je bio zaliven. Pa neki serviseri to govore i za suhe telefone (kao znoj...).
A moralna odgovornost - da. Voda se nije izlila sama od sebe. Shit happens...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Gledaj sad moje iskustvo - u vrečici zajedno bili dječija bočica puna soka i moj bivši SE T630. Nakon nekoga vremena dijete zaplače i mama ruku u vrečicu da da djetetu bočicu a ono sve pliva (spao poklopac) u vrečici, izvadi mob sav u soku okupan i šta sad. Ništa ja ga uzmem dobro istresem i obrišem i ostavim na dasci prozora da se suši (takođe se ugasio i ništa nije radilo isprva). Nosio ga ja u neki servis gdje mi reče da če ga rastaviti i potopiti u nekakvu tekučinu koja je za čiščenje tabli ili tak nešto stručno za 200kn ja reče no f***** way(nedam te pare). Nakon dva dana proradi i počnu sam mješati funkcije ,paliti bt i ir, melodije nisi mogao preslušavati,ekran čas radi čas ne i još hrpa gluposti (reko budem ga bacio pa šta sad) prošlo tu i dva tjedna polako počeo mob dolazit k sebi ( više se nisu palile funkcije same od sebe ali zato od zvuka ništ)tako prođe i više od mjesec a ja več odavno kupio N6600 i reko idem upaliti onoga SE u ladici pa da vidim šta je !! Kad on gle čuda mob radi nakon mjesecipo dana kao da se nikad nije kupao u soku od naranđe i ja ga proda sretnome vlasniku za 500kn kome i dan danas radi bezprijekorno!
Što cijela priča hoče reči to da nije sve na prvi pogled kako se čini.
E a što se tiče moralne odgovornosti dali si ti odgovoran što tvoj frend drži mob na stolu u kafiču a ne u džepu? Ako tvoj fred bude baš insistirao mda si ti kriv i da si dužan mu zamjenu onda mu tek to napravi jer sve je to bilo slučajno a ne u zloj namjeri.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja mislim da nebi nis trebao kupovat, jebat ga, desilo se, ti si sje... sto si prolio casu, on je sje... sto ga je ostavljao na stolu! dakle 1:1, hehe...
Ja znam da meni frend zalije mob da ga ne bi tražio da mi kupuje novi. Osim ako je to N8800..
@Vuki: pa nije uopće skupo dati 200 kn da ti se popravi mob koji je plivao u soku. Ipak taj mob tebi vrijedi više od 200 kn. Ili ti je jeftinije kupiti novi... ?![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako bude inzistira da mu nabavish novi nije ti bas neki predobar prijatelj, a ako si posuo vodu, mob ce doci sebi nakon nekih dan-dva, nadji neki nacin da ga osusis. Ima sam ja isti problem ali s tipkovnicom, prolio frend po tipkovnici vodu, brkale se sve tipke, ali ja se zamjenio s tatom, za 2 dana sve radilo normalno, nisamo je nikako rastavljali, ostavili je, prosuo mi frend u subotu popodne, pa nije bilo gdje nabaviti novu tipkovnicu, a do ponedjeljka se vratilča u normalu, evo upravo sada pisem na toj tipkovnici![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Pa, ako frend baš i ne pliva u parama, a Grunt mu je zalio mob, trebao bi se osjećati odgovornim. Ni ja ne držim iz istih razloga mob na stolu u bircu, ali ako trebam nešto pogledati, ili pak obaviti poziv pa ga iz nekog razloga zaboravim vratiti u džep istog treba te ostane na stolu, a netko mi ga uspije zaliti, taj netko je kriv, a ne ja što ga nisam držao što dalje. A isto tako, mnogima smetaju mobiteli u džepu, pogotovo ako su hlače malo uže. Ja ne bih spominjao da mi se nadoknadi šteta, ali da sam u malo nezavidnijoj novčanoj siutaciji, morali bismo se nekako dogovoriti.
frend je slicnog imovisnkog stanja ko i ja,isli smo zajedno u srednju,al sad se rjetko vidimo.
decko je Hercegovaci ima gro mobitela...ja sam mu odma pnudio u zamjenu svoj neki stari,reko je da ima on svoe.
Onda, sve pet.
Mirna Bosna. Pardon, Hercegovina.
...dečki, i što je sad na kraju - jer to završeno il ne...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa nije jos , taj decko ciji je mob , je najavio da ce me zvat sad uskoro .. jcder je bas bio od mog best frenda , i nekak je reko da se mora cut samnom ---
čekajte sad.
Pa ja da sam ga zalio bi bar ponudio da ga odnesem u servis i platim popravak..
koja je razlika ko ga odnesE?on je isto studos,nije da nema vremena+ ima pretplatu i garanciju,izgledace i msumnjivo ak ga dopelja neko drugi...nekazem da oni sad ce gledat ime i prezime,al mogli bi me nes pitat tipa koju tarifu imas kolko dugo si na tom , a ja pojma neam
Ma svejedno je tko ga nosi, stvar je samo neke kulture ili šta-ja-znam mog osobnog filinga kako bi ja reagirao...
Ma kaj bi provjeravali. Takve ih stvari nisu briga. A s garancijom se u ovom slučaju možeš pozdravit. Ako treba popravljat, trebat će i platit.
raspito sam se okolo,zasad je 3 : 1 u slucajevima namoceni mobiteli proradili nakon par dana : nisu proradili nakon par dana(samo 3510i nije,frendica se plakala pa sumnjamo da je doslo do korozije zbog slane vode odn NaCl-a , nije da sam neki kemičar al ono,ja se kupam i sa M35 i sa N500 i sa sad E550 pa su zivi)
Kupaš se sa mobitelima? Damn, pa ti si fakat usamljen.![]()
Bookmarks