ovisi...ako je u .blz onda ti treba blz installer.a ovako igru samo preneseš u mmc u system:app
Pozdrav.Pošto nisam profesionalac ko vi molim za pomoć.!Ako nebi bio problem dali bi mi mogli na jednom mjestu napisati ( u ovom topicu),šta sve treba za pokretanje N-gage games,mislim da trebaju neki programčeki da bi se moglo opče pokretati tako nešto.Moje pitanje šta to je,te gdje to ima,ako može direktan link!!!!
H V A L A
hoču BRži INTERnet....
ovisi...ako je u .blz onda ti treba blz installer.a ovako igru samo preneseš u mmc u system:app
Konkretno koja igrica + koji telefon imas i kako prebacujes fajlove na telefon (preko bluetootha ili kabla)???
SKR. je SKR. za SKR.
Igrica neznam svejedno,nokia 3230,fajlove prebacujem breko bluetootha!!!
hoču BRži INTERnet....
Nije svejedno. Samo novije igrice se prebacuju na drugi nacin.
SKR. je SKR. za SKR.
Dobo možeš li mi objasniti!!!
hoču BRži INTERnet....
Jednostavno je, ako igra ima u sebi *.blz file onda sklines program blzinstaller sa www.dotsis.com/vb/ i instaliras ga na mob. Prebacis taj blz file od igrice na MMC na mob i pokreneš blzinstaller, on ce prepoznati taj file, u programu uzmes opciju install i eto to je to
Ako igra nema blz file, onda one foldere od igrice koje idu u system folder na mobu tamo prekpiras.
Evo jednostavnije, uz igru ti dodje folder apps, ponekad uz njega i libs i shared files i tako to. Kompletne foldere prekopiraš na mob u folder
E:\system\
Ovo E ti je znak za MMC, na siemensu je E MMC, možda je na nokiji neko drugo slovo, ne znam ja, može svašta biti, šalim se, uglavnom na MMC u folder system kopiraš one foldere od igrice i eto. Preporuča se ugasiti pa upaliti mob prije pokretanja igrice po prvi put.
Eto ako nisam fino objasnio neka me netko ispravi, trudio sam se sto jednostavnije, a opet objektivno i tocno i bla bla
Aje Peace ljudi
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Zar je toliko tesko napisati naziv igrice????
Mogu: Imas dva nacina.
1. h**p://www.terracro.com/Installing_BLZ_games.html
2. Drugi je komplikovaniji, jer ti je nuzan pc siute, jer te igrice nisu u jednom komadu, nego fajl po fajl moras ih prebacivati na telefon. Tek nakon sto ih raspakujes (iz zip-a ili rar-a), ti fajlovi ce biti rasporedjeni po folderima i tako treba da se nalaze na telefonu.
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks