slažem se...
Da
Ne
vidim da u tom dijelu trenutno uopće nemate moderatora, a po mom mišljenju bi Cyber bio odličan za taj posao....
To zaključujem po tome što pratim njegov rad već duže vremena...
Vrlo aktivno surađuje, jako se trudi u svom poslu, pravljenju web stranica i u istom ima jaako mnogo znanja. Ima vrhunske ideje za dizajn i dosta vremena provodi na internetu... 100% sam uvjeren da će oživjeti doljnji kutak foruma i po potrebi dovoditi red...
slažem se...
zzop.
i ja podržavam, i uvedi anketu da se može glasovati..
ja ga znam iz viđenja i tako i znam da se on kuži u to..
sretno..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ovako je puno bolje..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ja sam za a i vidi se po njegovim temama i postovima u cijelom Web Developmentu
netko stalno glasa protiv..
ako smo nas trojica glasali za da, zašto ima samo 2 glasa???
netko je glasao protiv, ali to sad nije toliko važno..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
ja sam za......
Ja nisam za, molim da se ovo ne shvati osobno...
ne glasa netko stalno, netko može glasati samo jednom, glasalo je više ljudi protiv.Izvorno postao Bronth
eto, i ja glasam protiv - razlozi - a ima ih... od neozbiljnosti, nečuvanja svojeg accounta ( http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=218050&postcount=19 ), u istoj temi žalbe da je netko drugi glasao umjesto njega a da on 'jadan ne zna zašto', da bi kasnije sam priznao da je u biti frend za njegovim kompom radio pod njegovim accountom. to je i glavni razlog što mu ne želim dati moderatorsku funkciju, neodgovornost. a zatim, nepoznavanje funkcioniranja samog foruma što je gomilu puta dokazao svojim postovima.... itd. itd. itd.
osim toga, development za sada nema gužvu i ne vidim potrebu na silu postavljati moderatora, supermodsi i ja za sada to možemo držati i sami.
Ako se netko i kuži u nešto, ne znači da automatski mora biti i moderator.
Čini mi se da je stanje u tom podforumu uredno i da trenutno ne zahtjeva posebnog moderatora.
Ne podržavam.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovako...prvo se želim zahvaliti Krompirku što me predložio za moderatora Html#css#javascript... foruma.Izvorno postao zappan
Drugo hvala svima što su glasali za da i gog ne smatram ništa ozibljno
Treće želim pojasniti ovo što je zapp. pisao:
Naime dok je frend bio kod mene pokazivao sam mu ovaj forum i nakon nekog vremena otišao u kuhinju...On je glasao za ne i ovim putem se za to ispričavam jer nisam mislio da će to napraviti,bila mi je namjera da se registrira i da imamo novog člana na forumu a ne nešto deseto.Ja nikad nisam rekao da "ja jadan neznam zašto" nego da neznam tko je to bio,dok ga nisam pitao i rekao to ovdje kako bi objasnio što se desilo.
Sa ovim ostalim se slažem ! Web development me stvarno interesira ali vidim da nema puno ljudi što tamo piše (neznam zašto ?) što mi se ne sviđa.U zadnjih pola godine puno sam učio što se tiče web i trenutno radim za jednu firmu i tako...Još nema puno tema ni postova u tom podforumu i znam da je dosta admin i supermod ali želim malo oživiti taj forum pišući nove teme koje će možda dovući ljude u taj dolje zabaćeni dio foruma da i oni malo pišu...Ja ću se i dalje truditi i pisati kvalitetne postove u tom djelu pa pozivam i ostale da malo probude taj dio foruma !
Meni je jako drago što je netko primjetio da pišem sam po tom djelu foruma i da me je predložio.
Toliko od mene.
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Ja sam ZA za svakoga tko pokaže znanje i predanost "poslu"
ALI da "prijatelj" upada pod njegovim accountom je najgori prijestup za budučeg moda.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja obećajem da se to više neće dogoditi.Stvarno nisam mislio da će to napraviti...Ja sam se ulogirao pod svojim nickom da mum sve pokažem i otišao na trenutak u kuhinju i evo što se desilo...Izvorno postao Vuki
Stvarno mi je veoma žao i više neću dopuštati nikome da sjedi za mojim accountom !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
glasam ZA![]()
iPhone 5s 16 GB
u potpunosti se slazem s Vuki-jem
mislim da si ti jos mlad i da jos toga dosta trebas naucitIzvorno postao Vuki
bice vremena da postanes moderator.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Ja sam za, ali ovo s prijateljem jest malo bad, ali ja bih mu oprostio. Zato mene nikad ne stavljajte za moda jer bude samnom komplikacija kolko hoces i znam kako je kad frendovi nalete. U svakom slučaju podržavam ovo i dajem svoj glas ZA, ZA i triput Za![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Mislim da nema smisla više glasati s obzirom da su admin i 2/2 supermoda jednoglasni...
p.s.
@cyber, samo tako nastavi, bilo bi lijepo da i taj dio foruma zaživi, možda se skupi kritična masa prije ili kasnije...
Bookmarks