Grosse display, ali dovraga, preogromna je. Ova usporedba sa 6630 me je lagano šokirala.
+ Nokia 6708? -:- First UIQ Nokia!?
Nokia 6708?
Prva UIQ Nokia!?
![]()
Nokia je prezentirala uredjaj sa touch screen na PT/Wireless and Networks Comm China 2005.
Nova Nokia 6807 radi podSymbian 7.0 OS-om i UIQ 2.1 platform te ima funkcije kao sto su: 1.3 megapixel camera with flash, SD slot, MP3 player, QVGA touch screen, tezinu 5.3 ounces pri dimenzijama od 4.6 x 2 x 0.7-inches sto je uze io tanje od SE P990. Specifications & fe.. ..
Read more:
Nokia 6708 - full story, pics & specifications
Sincerely yours,
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Grosse display, ali dovraga, preogromna je. Ova usporedba sa 6630 me je lagano šokirala.
da,vrlo su nespretno riješili ovaj mobitel
Možda nije OnT, ali mi se sve manje sviđa što Nokia izbacuje sve češće i češće nove modele. To nikako ne može biti dobro. Pa valjda ih je 10-ak izašlo u zadnjih mjesec dana.
žele pokrit sve segmente tržišta,pitanje je koliko od tih 10-tak modela uključuju naše
Jebote, mislio sam da je N90 preogromna, a ova nadmašuje i najveće PDA, skoro pa laptop.
lol
Stvarno su malo pretjerali s dimenzijama. To ne mogu niti zvati mobitelom.![]()
Jos uvijek je manji od tek prestavljenog SE P990..
Anyway, nakon sta sam prekopa sve i svasta malko sam razocaran time jer se ipak cini da to cudo nema odvece mnogo veze s njokom, tj radi se o BenQ P31 modelu skrivenom ispod Njoka maske..![]()
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
yup... symbian 7.0 i uiq 2.1... bez 3g-a... ovo je benq...
Bookmarks