Prica se da bi to trebalo biti krajem studenoga ili pocetkom prosinca ove godine...iako sam naisao i na informacije da bi se to moglo malo i rastegnuti do sijecnja 2006...u svakom slucaju vrlo skoro!
da li neko zna kad dolazi u prodaju?
Prica se da bi to trebalo biti krajem studenoga ili pocetkom prosinca ove godine...iako sam naisao i na informacije da bi se to moglo malo i rastegnuti do sijecnja 2006...u svakom slucaju vrlo skoro!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Znam da se o ukusima ne raspravja ali taj mi je mob odvratan! Uz to ijos je i alcatel!
Dizajn je relativno inovativan...Izvorno postao kresoml
A Alcatel nije los aparat!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa zasto bi bio los,a i dizajn je ok.
nemrem vjerovat... citam na http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_s853-1106.php da ima "- 2.1 Stereo Surround Sound (2 tweeters + 1 bass
loudspeaker)"
fakin nemrem vjerovat,kak negdje dere bas...uf
al cini mi se sasvim uredu,ako alcatel krene u tome smijeru, bit ce nesto i od njih...
svaka cast
da, i mob ima,meni prilicno nevjerojatnih 93g!!!
i mene cudi.sad ce jos reci da zamjenjuje kucno kino!!!:bunny:
Bookmarks