...ma najavio je on puno toga, i da će dosad bit već u komercijali...u biti, i je krenuo sa komercijalnim radom, ali se to još ništa ne primjećuje...
Nigdje ne uspjevam naci na stranicama Tele2 u Europi cijene sms poruka, samo cijene poziva, pa me zanima zna li tko te podatke (radi usporedbe sa cijenama sms-a drugih operatora u toj zemlji) i zanima me je li Tele2 najavio i jeftinije sms poruke kod nas, ili se samo misle bazirati na pozive??
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
...ma najavio je on puno toga, i da će dosad bit već u komercijali...u biti, i je krenuo sa komercijalnim radom, ali se to još ništa ne primjećuje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tresla se brda, rodilo se TELE2![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zar su oni krenuli sa radom? pa nigdje ne vidim da se reklamiraju...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a kao krenuli su s radom al sve je to samo formalno. već se može uhvatit signal u zg-u. piše nešto hr02 il tako.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ma reć ću vam samo jedno: tele može postat samo june!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Cijene u Austriji za pretplatu
za prepaid
u Finskoj
http://www.tele2.fi/tuotteet/gsm/en_...tavertailut_1/
U Francuskoj
http://www.tele2.fr/mobile/tarifs/fo...onal-data.html
Nizozemska prepaid prva
http://www.tele2mobiel.nl/tarieven/beltegoed.html
i još jedna prepaid tarifa
http://www.tele2mobiel.nl/tarieven/prepaid-online.html
Uglavom 9 centi je SMS.Ali cijene ovdje će morat bit prilagođene tržištu.
vanka su smsovi daleko skuplji nego ovde, znam da mi frend na Orange-u u Francuskoj placa poruku cca. 1kn. Naravno ovde će sigurno biti u razini sadašnjih tržišnih cijena.
bit ce puno jeftiniji od oba operatera.sigurno prelazim na tele2.![]()
Aha. A kako sam znaš takve informacije?
Da se malo presaltamo u kune
pretplata: 110 kuna
razgovori unutar mreze: 8 LIPA minuta!!!!!
razgovori prema fiksnoj mrezi: 1.20 KUNA minuta!!!
razgovori prema drugim mobilnim mreama: 1.85 KUNA minuta
SMS: 1.4 KUNE
Iako je skup SMS je najjeftiniji u austriji upravo kod Tele2...
Meni se ovo cini kao sasvim dobra ponuda, tko ne bi volio pricati za 7 lipa po minuti? To je vise nego duplo jeftinije od vipnetove akcije pricaj 15 minuta za 2.5 kuna, a pricas koliko hoces, kad hoces...
da kad pocnu s pravim radom....2045.Izvorno postao zmija
![]()
Sjećate li se kad su poruke slane sa Simpe bile oko 20 lp, a od Vipa oko 60lp - pa su se najvjerojatnije dogovorili i našli se na sredini oko 40lp (ovisno o paketu malo skuplje/jeftinije). Davno je to bilo - e kad bi Tele spustio sms na 20-25lp to bi značilo 4-5 sms-ova za kunu šta je duplo više nego sad.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ma evo realno, nek sms bude bilo koji broj izpo 20lp, recimo 15lp.. kladim se da 90% mladih bi odma otislo na tele2, a znamo da mladi jako puno pisu poruke..tako da bi s tim jeftinim smsovima kojih bi bilo puno mogli zaraditi jednaku kolicinu novca kao i sa malo skupih smsova. a potrosaci zadovoljni...
kad se malo bolje pogleda... ti bi potrosio 100kn svakako, to nije upitno, samo sto bi vise slao jer je jeftinije.
To da ako se ponudi ful jeftinije negdje drugdje, da se će se većina prebaciti te da će onda imati još veću zaradu nego da su im poruke skuplje i ne treba se uzimati kao realno rješenje. Prvo, da bi se prebacili, morali bi kodirati mobitele koje sad imaju kupljene u matičnoj mreži, što se mnogima ne da ili pak ne znaju (izuzmimo nas ovdje kojima su takve stvari kao dobar dan), a isto tako bi razmišlji po principu "ma, svi su mi na 091/098, neću se sad prebacivati, bit će mi pozivi skuplji". Znam da prepaid korisnici češće koriste slanje SMS poruka, ali ponekad moraju i nazvati, a onda ono ušteđeno na porukama, potroše na tih par poziva. Mi tu sad možemo nabrajati što bi bilo super za njih i nas, ali slobodno možete to staviti na stranu i pričekati službene cjenike.
Uostalom, ta treća mreža je ovdje prvenstveno da poveća penetraciju na tržištu, odnosno da privuče ljude koji još nemaju mobitele, a ne da se koncentrira na otimanje već postojećih korisnika.
ali ako tele2 bude bio jeftiniji to automatski znaci da ce svoje cijene spustit vip ali i simpa
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Zašto bi to značilo? Možda se odluče za nešto drugo, tipa, paketi, povoljniji razgovori prema određenom broju... Nemojte tvrditi da će nešto biti, samo zato jer je to vama/nama logično.
imat ce dosta nize cijene, a i natjerat ce ova dva nenormalna operatera da spuste cijene.zato je tele2 vazan!![]()
ne nuzno da spuste cjene. recimo u austriji ima puno operatera a A1 recimo nimalo ne spusate cjene i sto je najgore ima najvise korisnika..
@zmija
Te tvoje tvrdnje potrkrijepi nekim dokazima, jer to tvoje ponavljanje iz posta u post više nema nikakvog smisla.
zato sto se na svakom trzistu pojavljuju kao treci ili cak cetvrti operater i dosta spustaju cijene,a to zasto neki ostaju kod starog operatera iako ima duplo vise cijene,pojma nemam!![]()
A ti stvarno misliš da će Tele2 imati duplo niže cijene? Pa čovječe, gdje bi zaradili sa takvom politikom? Ne da sumnjam da će cijene toliko srezat, nego znam.
ako budu dosta nize cijene,a bit ce to bi trebalo natjerati T-mobile i vip da spuste cijene jer ce izgubiti mnogo korisnika.
Ipak više od 25 lp/poruci. Interkonekcija je prilično skupa...
Nije ovo za mene ...
Kakva crna interkonekcija?tih 160 znakića ebi smjeli kostat vise od 20 lipa , po meni.
Kao sto ekoh vec , ak ce poruke bit 15 lipa i manje , prelazim / uzimam uz simpu i Tele2.
a neka ksumnjam da bude tak
Bookmarks