Mali upit:
zanima me tko je kome povjerio svoje kune (znam da je več sličnih anketa bilo sad me zanima kojeg ste operatera izabrali bez prepucavanja o tarifama i sl.)?
Nekako mi se čini da je večina forumaša na Vip-u ili...
Mali upit:
zanima me tko je kome povjerio svoje kune (znam da je več sličnih anketa bilo sad me zanima kojeg ste operatera izabrali bez prepucavanja o tarifama i sl.)?
Nekako mi se čini da je večina forumaša na Vip-u ili...
Vip.smart excite....
Jako sam zadovoljan...
Koristim oba!VIPme SEND i Simpa S1
Kaj imas simpu radi nesto jeftinijih poruka...???
sta su jeftinije poruke na simpi! koristim vip.me send
Koristim VIP.Smart.M pretplatnički model i jako sam zadovoljan.
Uvijek vjerna SIMPI!![]()
Koristim VipNET, točnije VIPme.Call i naravno da sam zadovoljna, jer da nisam promijenila bih mrežu![]()
Marina - pozdrav svima iz Splita!
V I P ! ! !
Koristio i Simpu i uvjerio se kakvo je to smeće!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Simpa,ali......da kažem istinu,nikako da prežalim VIPZato,što je moguće više poruke šaljem s kompa(i VIP-ovog i Cronetovog portala +još neki) jer me ionako ništa ne košta pa me zapravo ima svugdje
![]()
Za sad je reza 5:2 za Vip i jedan obostrani...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma cronet je cisto smece...![]()
Ja mislim da je VipNet puno, puno bolja mreza, uostalom zato sam je i uzela, ali ne omalovazavam CRONET, dapace, mogu i oni biti dobri, samo trebaju puno, puno, pa opet puno raditi u svim segmentima...
Usput mogla bih ja lako na Vip.XCITE:
120 besplatnih minuta za nove VIPsmart.XCITE pretplatnike
Zagreb, 15.04.2003. 14:30 (VIPonline)
VIPnet svima koji postanu novi pretplatnici VIPsmart.XCITE tarifnog modela od 15. travnja do 31. svibnja 2003. godine daruje 120 minuta besplatnog razgovora.
Besplatne minute odnose se na pozive unutar Hrvatske, i to na pozive unutar VIP mreže, uključujući pozive prema VIP.friends broju i VIP.sekretarici, zatim pozive prema fiksnoj mreži te HTmobile mreži. Besplatne minute se ne primjenjuju na međunarodne i roaming pozive, pozive prema posebnim brojevima, VIP.wap, VIP.internet, VIPonline, VIP.fax i VIP.prijenos. Besplatne minute dodjeljuju se kroz razdoblje od 12 mjeseci, tako da novi pretplatnici svaki mjesec mogu iskoristiti 10 minuta.
Nove pretplatnike također očekuju i mjesečne VIPsmart.XCITE pogodnosti poput mjesečne pretplate od 40 kn (bez PDV-a), 30 besplatnih VIP.sms poruka, 2 sata besplatnog surfanja uz VIPonline. VIPsmart.XCITE pretplatnici mogu postati svi mladi u dobi od 18 do 27 godina.
Pa sada vi sami prosudite![]()
E sad u kojim segmentima...
Počeli smo o tarifama... jelda MarinaPoslao: dmi
...sad me zanima kojeg ste operatera izabrali bez prepucavanja o tarifama i sl....?![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ispricavam se svima sto sam stavila ovo o tarifama. Nisam znala da je ovo forum o operaterima koje koristimo"bez prepucavanja o tarifama", to sam procitala ali u trenutku citanja ocito nisam bila dovoljno koncentrirana?! Premda po mom misljenju, razgovarati o operaterima, a ne o njihovim tarifama, je cista bedastoca (najblaze receno), to je kao da razgovaramo o proizvodjacima auto (ali ne spominjemo njihove modele), pa onda po cemu ih uopce usporedjujemo, ako ne smijemo spomenuti (a ocito i ne misliti na tarife, jer ako mislimo, onda nismo objektivni), zar ne?
U svakom slucaju ja se jos jednom ispricavam za one koji misle da je ovo bio "udarac ispod pojasa", premda osobno mislim sasvim drugo, ali eto
P.S. Tebi se whiteboy ispricavam posebno
A zakaj meni posebno?
Ja se inače slažem da bi trebali objektivizirati temu argumentima o tarifama, uslugama, kvaliteti službe za korisnike i sl. ali dmi je postavio temu i on je tako tražio... bez tarifa.
Ali i u pravu je jer smo o tim tarifama već poprilično raspravljali i stvarno ima već dosta tema što se tiće odabira i tarifa operatora, koji je bolji i slično...
Marina nemoj molim te misliti da skačem na tebe iz ne znam kojih razloga... samo sam dobronamjerno komentirao.![]()
![]()
Ma ne mislim ja da "ti skaces na mene", nego uvijek prvi primjetis, i to mi se svidja, zato posebno tebi, ok?
Sto se tice tarifa, to je gotova stvar, ispricala sam se sto sam prekrsila "pravila" onoga tko je otvorio ovu temu...
Pusa i tebi dragi![]()
Super! NHF i sve 5! A kad navratim u Split bar znam da imam nekoga tko će mi malo pokazati grad...![]()
![]()
Ma možete o tarifama mene je samo zanomalo kome ste povjerili kune a što se tiće tko je kome bolji sve je subjektivno jer ni jedan nije "bolji" več favoriziran...![]()
Ne,nju imam još od skoro samog početka postojanja(čitaj: dok su poruke bile 24 lipe) pa sam zadržao jer se uvijek nađe neka dobra akcija koju treba isoristiti a i manje me koštaju pozivi na 098 mrežu.Poslao: vrag
Kaj imas simpu radi nesto jeftinijih poruka...???![]()
marina će se još udat na forumu
počelo je skakanje jednih na druge i nešto ispod pojasa -- mene je samo strah da se nebi kasnije neko sjetio da im Mobil kumuje ili pak djeci njihovoj![]()
dobar grah daleko se čuje
UUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu DobraAaAAAAAA
ali zaš ne? pa baš bi bilo fOoRaa
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks