misliš u komadu 1GB ili 2X512 ?
1GB - 173km pa na dalje (692kn)
2X512MB - 2x84 km pa na dalje (2x336kn)
Koliko kosta jedan gb rama u markama ne u kunama pls.
misliš u komadu 1GB ili 2X512 ?
1GB - 173km pa na dalje (692kn)
2X512MB - 2x84 km pa na dalje (2x336kn)
...inače, bolje uzmi ovo, jer ne daj bože, ako rikne jedna, još ti uvijek ostaje druga od 512mb...Izvorno postao kinfa
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja bi radje uzeo uzeo 1gb u komadu da ostane mjesta za preostalih 3gb!
sad imam 2x512 i zeznuo sam stvar, sad mi je max 2gb![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa možeš uzeti još 2x1gb, pa ti je max 3gbA ako će ti trebati više, onda će ti trebati i nova ploča/memorija/proc/grafička pa onda nije bed i rame promijeniti
![]()
ma da da krivo sam napisao, max mi je 3gb a ne 2. trebalo bi imati dosta rama pa windowse instalirat u njih
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bolje 2x512, jer možeš onda složit dual channel modIzvorno postao flOorKilla
a sto to je dual chanel mod? ja sad imam 2x256
iPhone 5s 16 GB
Dual chanel je neko brze riješenje za ram, ali dal se taj Dual Chanel može ostvariti s 2x 1GB, ja imam 2x512MB i imam Dual chanel, al sve gledam da nabavim neku od 1GB da imam 2 GB![]()
![]()
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
a jel se to mora negdje ukljucit ili je to po defaultu ukljuceno u win? jel ja imam dual? novi ram 2x256?
iPhone 5s 16 GB
Ne treba se nigdje uključivat, samo popikaš memoriju pravilno i to je to.
vidi malo knjižicu koju si dobio s matičnom pločom...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne pise nista u knjizici. Imam 3 slota na maticnoj i stavio sam jednu pokraj druge. Jel to to?
iPhone 5s 16 GB
Pa pitanje je da li tvoj kompjuter (ploča) uopće podržava dual channel, google je tvoj prijatelj..
evo riješenje za one koji oće da im se doze pokreću brzoooo...
Imate za kupiti ploćicu koja ide u PCIE-x slot, i na tu pčoćicu kačite svoje stare RAM module... i na njih instalirate doze... dovoljno je da sakupite 512MB, imate oko 6 utora... i na to istalirate doze...
neznam kako se proizvod zove, ali čitao u Bug-u ili Vidiu od prošlog mjeseca... think!
Evo linkovi, ne pise nista o dualu i ne znam koju imam rev.1 ili rev.2
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboa...Rev%201.x).htm
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboa...Rev%202.x).htm
iPhone 5s 16 GB
Ovako je u mene, dva su slota obojena bijelo, a jedan u zeleno, kada jedna pločica RAMA stoji u bijelom a druga u zelenom imam Dual CHannel![]()
sta ce biti ako uzmem 4x256 rama dali je tako najbolje ili 2x512 ili odma 1gb
sta ce biti ako uzmem 4x256 rama dali je tako najbolje ili 2x512 ili odma 1gb dali je tako bole.pls javite se
Uzmi 2x512Mb ...
hvala nisam upucen u to bas najbolje al hvala na savjetu
Bookmarks