ako ti imalo pomaže vjerujem da postoji alternativni program,sječam se da sam ga koristio na uiq,pa vjerojatno postoji inačica i za series 60 no stvarno se nemogu sjetit imena.
btw za ovaj zadnji p.s. čisto sumnjam
Nikako da nabavim ovaj program koji ce da mi radi.Imam "milion" verzija skidanih sa svih strana... vecina njih mi je radila posle instalacije po 20-30 dana i onda pukne.
Najcesce mi izbacuje poruku (prilikom pretrazivanja video fajlova):
decore() initialization error (-100)
console closed - press any key
pomagajte,to mi je najdrazi program na telefonu... uzivam da menjam audio zapise na snimcima,toliko ljudi sam nasmejao do sada,svojim ludim idejama.
Postoji li kakvo resenje ili neki slican program? Ili moram cekati N70 za koji sam cuo da ima fabricki instaliran program za uredjivanje video klipova.
p.s.ima li ko Ulead Video Studio,da mu radi?Eminem,ni tvoja verzija mi vise ne radi.
p.s.* da nije problem u velikoj kolicini klipova koje posedujem,pa program nema snage da ih ucita?
ako ti imalo pomaže vjerujem da postoji alternativni program,sječam se da sam ga koristio na uiq,pa vjerojatno postoji inačica i za series 60 no stvarno se nemogu sjetit imena.
btw za ovaj zadnji p.s. čisto sumnjam
videcu,pokusacu negde da potrazim slican program.
Ima li tvoja 6630 fabricki instalirana neku slicnu aplikaciju?
ima video editor.
ja mislim da se to moze sa philips camcoder pro on ima tu opciju za ubacivanje drugog zvuka u clip
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Ma ima,ali to nije ni blizu onoga sto Ulead pruza!!! Cuo sam za neki varijantu Ulead Videso Studio m-style 6600 ali nigde da ga nadjem.Probao sam i video editor (sa dotsisa),ali nece da mi radi![]()
Pinocio daj mail ako hoces da ti posaljem video studio koji sam skinuo sa mobanga mozda ce raditi...
GARi IZ ns-a
kucaduhova[at]yahoo.com
poslao sam ti javi ako radi
GARi IZ ns-a
decore() initialization error (-100)Izvorno postao vucic
console closed - press any key
Nazalost,opet ista poruka!!!Joj,kako me samo smara deinstaliranje ove aplikacije...
****** probaj video theatre mada ga nikad nisam probao ali mozda je i on nesto slicno
GARi IZ ns-a
Bookmarks