izvadi bateriju i vrati je, upali.
ili, spoji mob kablom na komp, upali, i prije nego sta ukucas sifru sa nekim programom za siemens (npr phone explorer) odi u folder di je ta tema i zbrisi je
Bok
Instalirao sam neku temu sa zedge stranice na frendov cx65, i nakon toga on ne moze upaliti mob. Trazi ga da ukuca pin i nakon toga se zamrzne. Posto sam mu ja dao temu, da ne ispadnem pi**a, instalirao sam je i sebi na s65 (kao mozda njemu nesto ne valja sa mobom). Sad naravno ni ja ne mogu upaliti mob.
Jel imate kakvo rjesenje?
Nebi htio flashati njegov mob jel nema backup. Jel ga mogu flashati sa winswupom pomocu dca-540 ili ne originalnog kabela?
Hvala
izvadi bateriju i vrati je, upali.
ili, spoji mob kablom na komp, upali, i prije nego sta ukucas sifru sa nekim programom za siemens (npr phone explorer) odi u folder di je ta tema i zbrisi je
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ovo sa baterijom ne pali.
phone explorer ni simoco mi nece otvoriti datoteke na mobu, kao da nije spojen sa kabelom. Valjda zato sta se nije do kraja bootao.
Negdje na ovom forumu sam procitao o winswup-u za s65, gdje da to nadem?
hm nije mi bas najjasnije, jer meni se mob prijavi u phone explorer cim ga upalim, dakle prije pin-a
i mogu prckat po njemu preko phone explorera i brisat teme i ostalo, sad probao!
Ma to care!
Ja sam idiot, nesto mi se pobrkalo u postavkama. Nije mi bio narihtan com port.
Ma joooj, stvarno sam budala.
hvala ti!
E, da. nemojte skidati dinamo temu sa zedge stranice![]()
ja sam je vec odavno skinuo tu temu i kad sam je stavljao ugasio mi se mob al sam ga uspio upalit al sad sve ok.
...pomoću dca-540 ne, potreban ti je kabel dca-500 (serial) ili dca-510(usb)...Jel ga mogu flashati sa winswupom pomocu dca-540 ili ne originalnog kabela?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks