jedan offtopic ,dali mogu i kako povezati dva kompa sa dva dongla
jedan offtopic ,dali mogu i kako povezati dva kompa sa dva dongla
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Možeš ali se ne preporuča jer je sporije i manja udaljenost nego sa Wirelessom.
ma znam koja je brzina otprilike ja imam do 10m frend do 100 znači netreba ništa drugo?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ništa drugo, ali to ti je dovoljno za cca. 8m u praksi, ali sa manjom brzinom jer maksimalna brzina se dobiva samo kada je signal najboljji mogući.
...bolje ti je onda povezati kabelima...Izvorno postao Vuxs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a pa onda moram kupovati adapter ,jelda? jučer smo spojili kada sam slao brzina je bila oko85mislim Kbps a kada sam primao onda je slao po 45-55.nekužim se ja baš u takve stvari (vidi se) pa me zanima mogu li igrati igrice preko dongla i kak jer jučer baš i nisam uspio
nemožeš preko toga igrat, uostalom nije on za igrice ni namjenjen![]()
evo jedno moje mozda nekima glupo pitanje al sta ja mogu kad neznam
da li se kompo moze povezat usb-om sa drugim kompom
hvala
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Može se, ali mislim da treba neki poseban USB kabel (nešto kao crossover za mrežne???) i nije baš preporučivo, a i cijene mrežnih kartica su 48kn (u Hg-spotu, ja ih imam dvije i super rade)
Bookmarks