ja to baš previše ne pratim ali željana je dobra![]()
Ko Vama Je NajdraŽi Natjecatelj, Da Li Vam Se To UopĆe SviĐa,
Komentirajte I napiŠite Sve Što Mislite O Tome
Meni Je Osobno Edmond Najbolji
ja to baš previše ne pratim ali željana je dobra![]()
pa nije lose... moze se pogledat... najbolji mi je onaj celavi (neznam ni jednog kak se zove)... jeste culi sta je reko onaj crnac, da su nas srbi premalo bombardirali i da mrzi hrvate... mislim ono... sta je uopce onda doso tu...
.....cute but psycho.....
Izvorno postao muras
da to mu jedino zamjeram a, svida mi se samo zbog ponašanja i kako
govori
misliš edmond?
baš taj onaj crni
tu i tamo pogledam večeras su najavili nekakve igre u krevetu!Samo se prepucavaju,cinkaju,...neznam nisu mi nešto,možda mi se nesviđa taj vid zabave!!Imam utisak da su #usiljeni#i da glumataju ,jer su na TV-u
![]()
ajmo se skupit i pravac papaye...
ajmo ali nekima je ulaz zabranjen primjerice MENI do 18.g
mogu ja garantirat za vas!!!
![]()
znači da i ja nemogu..a yebeš imam doma ja..........
lili garantira za nas![]()
nisam znao da u papayu nesmiju mladji od 18
kako to misliš???????????Izvorno postao muras
ak napravimo sra** lili ide u muriju a ne mi![]()
pa da -čovjek s iskustvom!Izvorno postao kinfa
pa naći čemo nekakvu vezu recimo lili i upadamo unutra i izlazimo urokani svi do jaja
lili brijes navecer ionak nemres uc neg samo s pozivncm a po danu netreba imat 18!mozete svi doc
baj d vec bas sam danas mislio otovorit ovu temu - dost pratim Bar , edo mi je smjesan,ali previse si dopusta
ona iva mi je hmm jebozovna
a ona plava , da je mrsavija , bas moj tip cure
pa onda se skupimo i odemo da im napravimo neki promet
a mene je tako živcirala ona jadranka fala bogu da je izletjela van
i to velikimIzvorno postao lili
![]()
Taj niger edmond je seljačina kakve nema. Koje provale taj ima, nevjerojatno...
Više puta je srao protiv naše domovine,i to na temu domovinskog rata. Ak mu se tu ne sviđa nek se goni u afriku otkud je i došo.
ja sam bio u subotu, strogo su kontrolirali da imate 18. sranje je unutra bilo, prazno, tu i tamo koja sponzorusa koja zeli biti vidjena na tv
jš su svi na moru .. ja sam bi u sub u pirani , iako se čekalo za ulaz , bilo je ne tak pno ljudi unutra.
Ja sam jednom i to slucajno nabasala na jednu epizodu..i to onu kad je zenska nogirala tipa jer se mazio s jednom od sudionica showa....ma mislim stvarno cijeli taj projekt je meni katastrofa ljuta i ne znam sto bi mi tamo trebali gledati????
APP.tog edmunda..imam prijatelja u Zagrebu koji kaze da uopce ne kuzi otkud tom frajeru hrabrosti da se pojavi na tv-u..jer je duzan lovu polovici zagreba..i mislim sta je to uopce taj Bar...?...iskreno BEZVEZEEEEEEEEEEE
Pa zato se i prijavio. Da osvoji milju i izbjegne linč na Trgu. Ali sa onakvim attitudeom čisto sumnjam da bude...
Bookmarks