Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Iphone 4S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.990
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.990, Nivo: 22
    Bodovi: 8.990, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SX1 mi je toliko riknut da s njime ne mogu ništa!

Ukratko:
    Pred dva mjeseca počeo je masovno blokirat i do desetak puta dnevno se resetirao - to je trajalo neko vrijeme i kad mi je dozlogrdilo - rebootao sam ga.
    Nisam od silnih System Error-a mogao ni kontakte sačuvati(backup telefona) pa sam kontakte prežalio - nije bitno.
    Neko vrijeme je bilo ok , no ponovo je počeo blesaviti i resetirao se svako toliko - sve dalje i dalje sve više aplikacija(internih, jer instaliran je bio samo pdf reader i mobiclip) se počelo blesaviti pa nisam mogao zadnjih tjedan dana ni normalno telefonirati - ništa.
    Evo ga sad prikopčanog na punjač i kod PUNJENJA (bez SIM kartice) daje system error i ni makac.

FW je 15(prvi koji je bio izašao jer poslije nisam ni pratio) ne moram ni spominjati da sam u jednom trenutku dobio novi izbornik zvan "Mobile Provider" u kojem naravno nije bilo ništa("No data" jer valjda ni sam nije znao otkud ga je izvukao), da se kod pritiska na crvenu slušalicu nisu pojavljivalji profili itd itd...užas.

Evo na kraju sam živaca a ne vidim svoje krivice jer mjesta je uvijek bilo - aplikacija jako malo instalirano pa pitam - što da radim - koji FW da puknem u njega ako ga uopće i uspijem dignut u Service modu.

Help ASAP!
    Zadnji uredio Sljaka : 16-09-2005 u 20:37

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove