Kupujem novo napajanje i ako mozete dati koje sugestije.
Cijena neka bude do 700-800 kunica, neka je sto tise i naravno da dobro radi.
I od 450W pa na dalje.
Kupujem novo napajanje i ako mozete dati koje sugestije.
Cijena neka bude do 700-800 kunica, neka je sto tise i naravno da dobro radi.
I od 450W pa na dalje.
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Fortronova serija mislim da se zove nešto "supersilent" ili "aurora" stvarno se više ne sjećam. Imaju jedan 120mm vent i šupljikavu zadnju stranu, neki imaju manualnu regulaciju a drugi su, MISLIM, upravljivi temperaturom napajanja.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Samo jedna rijec...TAGAN.
To su uvjerljivo najbolja i najizdrzljivija napajanja koja sam vidio. Model nije bitan, trazi snagu koja ti treba, cijena Taganovih modela od 450W je mislim cca 800kn, dakle i to ti pase!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Fortron BlueStorm (SuperSilent) 500W s 12cm ventom ili Tagan 480W
Ja imam neko staro od 400W staro 4 god...nikad problema...samo ponekad skinem prašinu sa ventilatora
Vidio nove tagane, predobro, stavljas si kablove koji ti trebaju, visak ne stavis i nemas sumu kablova u kucistu, to bih ja... Nazalost moj 330w to nema...![]()
To su tzv. modularna napajanja.... nije ekskluziva samo za tagana.Izvorno postao gog
Stvarno zakon stvar!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Istina, recimo i Hiper ima par takvih modela.Izvorno postao whiteboy
Je doc, tek si se vratio, a vec pametujesIzvorno postao whiteboy
Znam da tagan nema ekskluzivu...
A sad mi je dosadno pa moram kenjat...Izvorno postao gog
Baš sam jučer bio malo na taganovoj stranici... zakon napajanja!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja sam ti bas neki dan ubo novo smart boxovo napajanje. ima 500wata i 12 cm ventilator i super je tiho. uopce se ne cuje. mislim da je bilo oko 230 kuna. ima 2 prikljcka za floppy, pet za hardove, i jos neke dodatke. mislim da je napajanje sasvim ok.Izvorno postao VandaL
![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Hvala vam svima!
Sad mi je oko zapelo izmedju FORTRONa http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=052.725.006
i TAGANa http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=052.733.007
Radje bi uzeo tagana ali me zanima dali kabeli dolaze sa njim?
I tamo pise za PCI-express a ja nemam PCI-e??
To pise da napajanje podrzava novu vrstu konektora za napajanje koji dolaze na PCIE grafickim karticama. Ti mozes bez problema spojiti svoju AGP graficku na bilo koji molex. A sto se kabela tice, ne znam dolaze li s napajanjem, no cini mi se besmisleno da dobijes samo napajanje.Izvorno postao VandaL
Da i meni je malo cudno da bi bili bez kabela. Sutra cu je naruciti u linksa pa cemo vidjeti...
Doduše Hyper i košta
@Vandal: bez brige što god odabrao, nećeš pogriješiti. Meni se čak čini više cool ovaj Tagan..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks