ja imam audigy 2 ,bulk 6.1 ^^,500kn-a i sony headsett -wireless isto 500kn.a,super rade,sada ovo sto si napisao nemam pojma :/
jel se da kupit sta dobro za te pare? 5.1
u biti ja nebi kupovao zvucnu karticu da mi se kad slusam muziku na tiho ne cuje sum i razni sumovi pri svakom pomaku misa..!
gledam malo po hg spotu i linksu
kakva je AUDIOTRAK MAYA 5.1 MK II (175kn)?
ili mozda CREATIVE LABS AUDIGY LS (155kn)?
ili Creative LABS SB Live! (205kn)
u biti dvoumim se izmedju creative..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja imam audigy 2 ,bulk 6.1 ^^,500kn-a i sony headsett -wireless isto 500kn.a,super rade,sada ovo sto si napisao nemam pojma :/
Moja preporuka audigy LS, a SB live sam imao pa je crkla za 3 mjeseca. ja koristim terratec 7.1 space (700kn)
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ja koristim Avance AC'97 i veoma sam zadovoljan sa njom nikad nisam ima ikakvih problema,a i par mojih drugara je imaju i nikad se nisu bunuli sto se tice nje,kartica je 5.1 ali neznam koja joj je cena.
sutra cu je kupit, najvjerovatnije tu creative labs audigy ls, nadam se da ce radit dobro u suradnji sam mojim 5.1 zvucnicima logitech
kupljeno.
audigy 2.
dobije se kao bulk (hgspot), sa cd-om di su driveri neki creativov software, zapravo dosta njega (music player, surround mixer, wave studio, recorder, minidisc...).
sve radi savrseno, naravno zadovoljan sam zvukom, onih sumova sa pocetka price nema, a nema sumova ni na straznjim zvucnicima kad se slusa muzika na svih 5 zvucnika.
jedini minus kartici dao bi za... velicinu kartice. pa veca je i od graficke moje
slika: http://www.decorsign.nl/illustraties...ve_audigy2.jpg
Pljunuta Audigy 2 ZS, ne treba ti biti žao![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks