samo mi nije jasno zasto naplacuju aktivaciju vip friends 0 tarife kod vip-me korisnika.to je stvarno bezobrazluk!
VIPnet svim svojim korisnicima od ponedjeljka, 12. rujna nudi besplatne razgovore prema VIP.friends broju u promotivnoj akciji za prepaid korisnike i nove tarifne modele za pretplatnike. VIPme korisnici s odabranim VIP.friends brojem mogu razgovarati za 0 kuna po minuti od 0 do 24 sata zahvaljujući VIPme promociji 'VIP.friends za 0 kuna', a pretplatnici s novim pretplatničkim tarifnim modelima VIP Start 0, VIP Plus 0 i VIP Extra 0.
Za aktivaciju VIPme promocije 'VIP.friends za 0 kuna' korisnici trebaju poslati SMS poruku sa sadržajem 0kn na broj 991 i to najkasnije do 31. listopada 2005. godine, a VIPme promocija vrijedi do 2. siječnja 2006. godine. Aktivacija usluge naplaćuje se 9,91 kunu, a iznos će se skinuti s VIPme računa. Korisnik će dobiti obavijest SMS porukom nakon aktivacije. Korisnici mogu i deaktivirati promociju 'VIP.friends za 0 kuna'. Nakon isteka promotivne akcije sve korisnike s aktiviranom promocijom će se obavijestiti SMS porukom o završetku akcije. VIPnetovi korisnici koji nemaju odabran VIP.friends broj mogu to učiniti besplatnim pozivom na broj 091 7785.
samo mi nije jasno zasto naplacuju aktivaciju vip friends 0 tarife kod vip-me korisnika.to je stvarno bezobrazluk!
baš bez veze!!
a pazi ovaj dio: "a za uspostavljene nacionalne pozive naplaćuje se naknada za uspostavu poziva od 0,25 kuna po pozivu i to samo ako je poziv uspostavljen"
napracuju jer hoce dobit pare od VIPmeevaca... dobor da to nisam ja
uostalim,sta je sad to problem izdvojit 10kn za aktivaciju,a poslje sve besplatno na frends...
Zadnji uredio khideg : 10-09-2005 u 00:37
drugim rijecima svaki poziv unutar hrvatske u je uvecan za 25 lipa..osim frends broja..ma uvijek imaju neku kvaku u savkoj promociji..Izvorno postao jay
a cuj, netko mora platiti i to sto je besplatno..u biti nista nije besplatno kad malo bolje pogledas.
a nitko ne spominje ogranicenja
dobar grah daleko se čuje
kakva ograničenja?
kakva ograničenja?
pa kaj mislite da ce prepaidovcima dat da za 10 kn mjesecno pricaju beskonacno s friends brojem. Pa nisu oni Caritas.
pa dat ce... jer su poskupili pozive za 0.25kn a s tim ce neutralizirati tih 0 kn na jedan broj.
meni konkretno ta tarifa i nije nesto povoljna ne koristim bas neki vip broj koji stalno zivkam..vise bi mi koristilo i bilo bi stvarno vrijeme da to promjene da se moze mjenjat friedns broj prilikom svake obnove racune ili 1 mjesecno kak je to na simpi..debilna sto se promijena placa 24.40kn (ok da prvi unos i promijena su besplatni)
da to s frendsom je totalna debilana.
vidjet cemo u ponedjeljak kad krene. ali vrlo vjerovatno nece biti besplatno neograniceno jer nije realno i totalno bi bilo neisplativo operateru.
EDIT: ovo se odnosilo na dva posta vise
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 10-09-2005 u 14:12
zasto ne vjerujes? bit ce besplatno non stop. do kraja godine za sada, a vjerujem da ce onda to postat trajno.
tako nisi ni vjerovo za ovu pretplatu od 100kn, pa je ispalo cisto ok..tako ce i ovo.
zna se zasto to nude, jer kad dode tele 2 on ce ponuditi neki vid besplatnog razgovora, nesto tipa sve besplatno poslje ponoci ili tako nesto...
i ispplativo je operateru, jer 90% ljudi ne prica nono stop samo s vip frendom vec zove i druge brojeve a ti su skuplji za 25lipa.
strpimo se dan dva pa cemo vidjet.
ma bit ce besplatno a i sama aktivacija je dobra lova..plus 25 lipa vise na drugim pozivima..bit ce bit ce...![]()
ko izgubi placa pivu![]()
Kako znaš tu informaciju kad koristiš T-mobile?Izvorno postao Inovator
pa ti bi to bar trebao znati kad si 091 korisnik. www.vip.hr i www.vipnet.hr
![]()
haha.. pa pogledao je na VIpovim stranicama..Izvorno postao 091VIPkorisnik
PS.. lagano priredi pareIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Baš sam ih nazvao.. kažu... neograničeno :bunny:Izvorno postao KaKaV NeReD
Zelim ti ugodno boravljenje na planeti Zemlji!! Kao prvo u Hrvatskoj to ti inace planeta zemlja ima jedan mobilni operator koji ima svoju web stranicu na kojoj stavlja takve obavjesti pa ak slucajno naletis mozda i procitas nest..Izvorno postao 091VIPkorisnik
zanimljivo. nazovi ih u ponedjeljak kad krece citava stvar pa da onda cujemo odgovor.Izvorno postao jay
Bookmarks