F*ck! Bolje da meni ne ponudi nešto, jer neće dobro proći...
Svakako javim ako nešto čujem
Danas u jutro oko 8:30 na parkingu kod savskog nasipa (pizzeria stara sava preko puta stud doma) provaljeno mi je u auto i ukradene su navedene stvari. Diesel sat je pozlačeni masivni na kazaljke kvadratičnog oblika s remenom krokodilske kože. Nokia je bez folije, samo prozirna maska. Kako mislim da se radi o nekom klincu, možda se baš i u vašem kvartu roba pojavi u ponudi nekog šanera pa bi molio ako slučajno primjetite da neko na crno oče zdilat. Javite meni na PM. Za pravi info dajem 500Kn.
F*ck! Bolje da meni ne ponudi nešto, jer neće dobro proći...
Svakako javim ako nešto čujem
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ok, TNHX majstore....
uh bad luck tomo , zao mi je zbog tebe , zvučis ok ,al ni mi ajsno kak nisi znao daje to parkiraslite prava meka za provalnike . stvarno , tam je lutrija ostavit auto bez nadzora ak nemas alarm.
znam da nezivis tu,al to ovjde(potez tresnjavka - srednjaci - sava ) i ptice na granama znaju..
EDIT
bolje cimens s500 neg Merc![]()
Zadnji uredio Gruntovčan : 31-08-2005 u 22:37
"Stara Sava" jel to blizu horvaćanske?Izvorno postao tomo
Koliko mi se čini da si rekao da imaš jugića?Barem u jugu nije problem provalit...šarafciger i podmetneš pod vrata od auta odigneš vrata prema gore i samo otvoriš bravu...to ti svaki klinjo zna tak da nemora značit da su neki pravi lopovi u pitanju...ipak puno sreće u traženju!
E, Tomo, Tomo... ostavljati BILO ŠTO u autu nije prepametan potez... Vjerovatno si to i znao, ali si možda si pomislio "ma, brzo se vraćam, tu sam iza ugla". Eh... I ako vidiš da netko u kvartu ima takvo što, kako ćeš znat da se radi o tvojim stvarima i kako ih misliš povratiti?
Povratiti ću ih lako, za to se ne bojim....smao neka neko javi. Nabijem državu na k...c u kojoj ja ne mogu parkati auto di hoću. Nije bitno kakav je lopov, jel profi ili junkie govno....da sam ga bar videl, uže za šlepanje bi odma vani bilo - samo kaj se ne bi šlepal auto, nego.... Naći ću ja njega i to na istom tom parkingu...mater mu, a onda će sve brojeve iz kartice naučit napamet i to u roku 2min...
Tomo, sad si bjesan na sve i svakog, što bi vjerojatno i ja bio. Ali, govoriš kao da se takve stvari samo ovdje događaju. Odi u jednu Italiju i nasred ulice će ti maznut novčanik ili ruksak ravno sa tebe, a da nećeš ni skužiti. Nadam se da ćeš pronaći ukradeno, ali ja se ne bih previše nadao.
Ma ne nadam se previše. Viš....u Italiji mi nisu nikad niš ukrali, jest da sam čuo loša iskustva.....
Kažeš preko studentskog doma...da nemaš u autu možda dinamovu zastavicu ko pol grada? Bliži se derbi pa...Izvorno postao tomo
Uglavnom sretno dalje.
ma u pitanju je neka narkomančina koja če dobit takve batine da če mu se govno u guzici smrznut.
dobar grah daleko se čuje
neznam samo kako cete ga naci??! jedino ako je nekisa tog kvarta
Bookmarks