Pa to pitaj u školi kaj ti sve treba.
Ovako...Idem u elektro-tehničku školu i želim se sada prebaciti u ekonomsku jer je ostalo mjesta a ets mi je sranje...
Šta ja sad moram ?
Neku molbu napisat ? Šta sve trebam ?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Pa to pitaj u školi kaj ti sve treba.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E pa da,ali neznam u kojoj školi...Mojoj ili ekonomskoj ?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
Pa u jednoj i u drugoj![]()
Bom Chicka WahWah
btw - dobar izbor je ekonomska![]()
Forumaš godine :)
Pa u onoj u koju ideš - pitaj ih što im sve treba da bi ti se omogućilo preseljenje.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
znaš a će mu reć on odlazi i onda će mu dati samo papire
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
malo si zakasnio dončju tink?Izvorno postao cyber
![]()
ma boli te za njih sam ose jedan dan pojavi u toj ekonomskoj koda ce znat profaci jos pogotovo ak si prvi razred,
samo sjedni s ostalima i pavi se mutav prva dva mjeseca
kad skuzeda te nma u imeniku jednostavno se dopisi il tak nes
nije ti jos kasno brijem, pa jos nema nista ocjena tak da sutra pitaj u svojoj skoli.
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
evo ljudi danas sam se premjestio.jeeeeeeeeeeeeeeeee...
Sutra mi je prvi dan...wish me luck...![]()
i wish you luck
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Imaš pravo kaj će nam oni koji znaju radit, treba ju nam oni koji znaju ekonomizirat. Tak da znamo kad odemo kvragu.Izvorno postao cyber
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
to sljaka![]()
![]()
...Izvorno postao Sljaka
, ovog se nikad ne bi sjetio ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hm, ja i jedan lega patimo u EMŠI što nema dovoljno cura, a sve cure kojih i ima su ku*ve... tak da ono...
Mislili smo se prebaciti u Ekonomsku, al kontali smo da baš i nema toliko posla za njih ko za tehničare, a da ne govorim da nam je ovo preduvjet za dobar upis u neku višu informatičku i onda okretati pare na web designu i programiranju...
Uglavnom... u Ekonomskoj školi ima dosta cura... to bi bilo ok...
pa biramo: 2 godine sa curama i onda poslije navlačiti đoku po kući nezaposlen il još 4 godine bez cura pa nakon tih 4 godine, navlačiti cure u vlastitom autu...
hehe...
A da ne govorimo o sranjima koje bi trebali pisati da smo odlučili prijeći, one neke glupe predmete, ispite, ma smeće...
P.S. Eh sad ne 4 godine, sad još samo 3...
No i opet još da razmislim, pa imamo i ovako društvo, ko bi natezao one cure, a i kako bismo učili i čitali s ploće ako nekoj ispred vire tange...
tak da je bolja EMŠA!!!!
Bookmarks