ma nemoj se sekirat......
netko mi već duže vrijeme daje bezveze negativne reputacije ova je zadnja koga sam ovim uvrijedio link![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ma nemoj se sekirat......
Obrati se adminima ! Pa ce to onda oni rjesiti !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
ja isto tu i tamo dobijem iz cista mira neg. reputaciju iz neargumentirnih i neosnovanih razloga. sva sreca to rade ljudi koji imaju 1-10 postova pa meni trenutno sa 300 postova nis ne znaci, jer mi daju sivi karton... nemojte obracat paznju na to. uostalom bitno je da pises kvalitetne postove, pa ces od "vaznijih" ljudi dobit reputaciju, a to ce bit ona prava reputacija...
mozda ljudi ne kuze kaj rade?
meni ve dugo niko niej spicil negativnu bez razloga onak skroz bez razloga mislim
...pa kad si dobar...još pisanje da popraviš(ali bolje ne,ovak si jedinstven!)Izvorno postao Gruntovčan
![]()
Ako je sivo, kako znaš da je negativno?Izvorno postao igl
zna bit i text uz to, tipa GLUP SI, STO JE TEBI i sl...pa onda pretpostavljam. i to uglavnom dobijem u chataonici ili cafe-u, mislim zaista!
hvala na informaciji, ali ništa pretjerano izvan uobičajenog, iako su neke malo nategnute, poput ove tvoje. ustalom, ako tebi 'već duže vrijeme' predstavlja tri negativne repke među gomilom pozitivnih, moram ti reći da imaš čudan sustav vrijednosti.Izvorno postao sipe
![]()
Bookmarks