ne, 2005. je i istina je.
cek pa danas je normalna stvar imat 1gb rama... a 128mb vga je isto normalna stvar danas.
tako da, kreni u nabavu![]()
ja sam cito na stranicama da za Ghotic 3 biti potrebno 1 GB rama i 128 MB graficke kartice.STA VI MISLITE MOMCI JA MISLIM Da JE TO NEMOGUCE IPAK NIJE NI OVO 2010 god.![]()
ne, 2005. je i istina je.
cek pa danas je normalna stvar imat 1gb rama... a 128mb vga je isto normalna stvar danas.
tako da, kreni u nabavu![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nikad nisam igro Ghotic.Cuo sam za nju ali neznam o cem se radi.moze ko rec???
zzop.
Ako je tako ja ću spreman dočekati 2010 godinu sa sadašnjim kompomIzvorno postao ZUTI__MRAV
![]()
jest normalna stvar al ja da bi znaci dobijo tu normalu stvar moram iskesit 3000 KM
Jebga, il si gamer ili nisiJa recimo nisam gejmer...
Sjećam se kad je far cry izašao, ja ga nisam mogao dovršiti na p4@2.4, 512mb ram-a i gforce4 ti4200 128 MB![]()
jest ono normalna stvar al ja da bi imao tu normalnu stvar trebam iskesiti 3000 KM al meni nije normalno da za jednu igru trazi 1 gb i 128mb vga pa sad neznam jel ono minimala ili je max.
nisam neki gamer znas al volim i pogirat neku dobru igru.k
Onda buš se morao malo strpiti da zaigraš tu igru kada takvi kompovi budu relativno jeftini... Tehnologija napreduje i to košta, ja danas ne bih mogao prodati komp koji sam '96 platio 15 k kn za 400, ali sve ima svoju cijenu...
Doduše, istina je da su proizvođači hardvera i igara u svojevrsnom dosluhu...
nemoras iskesiti 3000 KM ( 1500 € ) mozes to dobiti i za 1800 KM (900 €) ...
Lineage 2 user
Bookmarks