ukucavanjem mastercode-a kojeg opet moras platiti, a rijetki su oni koji ti ga mogu dati...
ili naci nekog tko ima Martech box II sa test point adapterima, pa da ti to sredi...
Kako prebacit taj mobitel s VIPa na T-com? Po mogučnosti bez otvaranja lemljenja i sl.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
ukucavanjem mastercode-a kojeg opet moras platiti, a rijetki su oni koji ti ga mogu dati...
ili naci nekog tko ima Martech box II sa test point adapterima, pa da ti to sredi...
maraschino - PTICICA
Drugim riječima, strpi se dok se ne pojave besplatna rješenja. Tijekom jeseni , sigurno .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma to me žicao tip koji ionako ima domet pisanje poruka. Njem ti je trebao jeftin mobitel pa ga uzeo.
Ok, odlučio se ja primit šarafcigera i lemilice. Al prvo kak otvorit kučište, i gdje nač potreban pribor i opremu (shemu testpointa za taj model, softver i kratke upute)?
Pogledaj temu Korisni linkovi za Siemense.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Niti na jednoj stranici se uopče ne spominje taj model. Kao da ne postoji.
mislim da bi mogao upotrijebiti istu tehniku kao i za a55 model...
maraschino - PTICICA
Prema za sada dostupnim informacijama postoje velike razlike između A70 i ostalih modela. Moguće je hardversko otključavanje, ali zbog kompliciranosti postupka bolje ga je zaboraviti. Test point za sada nije poznat i ne zna se da li uopće postoji. Program za otključavanje isto tako ne postoji.
S obzirom da je ljeto i da su se ljudi ulijenili vjerujem da će se tijekom jeseni pojaviti rješenja za otključavanje A70.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hmm, ja imam druge informacije, ali nisu provjerene, pa ne bi htio tvrditi nesto u sto nisam siguran, no slazem se kako neko 100% rjesenje nece izaci prije nego nam ljeto zavrsi...Izvorno postao Sljaka
maraschino - PTICICA
Koliko sam upoznat postoje softverske razlike tako da iako hardverski nije bitno različit otključavanje Freiom i sl. za sada nije moguće. Moguće je , ako se ne varam, odlotati Flash IC i prebaciti ga u A55 i otključat ga u njemu i poslije ga vratiti. Da sad nedem u detalje, najveći problem je upravo odlotavanje. Koliko ljudi doma ima lemilicu za SMD tehnologiju?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo slike za test point - http://www.siemensfreaks.com/php/unlock.php#test
maraschino - PTICICA
to neće ići, flash chip od a57 nije isti kao flash od a70....Izvorno postao Sljaka
zasad samo martech i SST
Ček malo. Jel se to onda može il ne? I ak može s čime? I jel postoji manje "nasilan "test point za taj mobitel. Mislim, ovo mi izgleda dosta agresivno. Čim je ono bušeno? Eksplozivom?
nisam li ti post ranije napisao s čim možeš!!??Izvorno postao darius
zasad nema free rješenja, možda najesen. a TP je TP, kako ćeš ga npravit tvoja stvar, bitno da telefon ostane zu funkciji
Ok, kužim. Hvala.
Bookmarks