Jel si siguran da imas pravi cs source,posto imas od emporia crack-ovan Half-Life 2 i zajedno sa njim je taj cs source ali se nemoze pokrenuti nego je potreban jos jedan dodatni disc.
Evo imam cracknuti cs source od emporia i sad neznam kako da sve podesim...
Kada sam otvorio zipani file kopirao sam sve na HDD i kad sam pokusao pokrenut igru samo mi je pokrenuo server, no nije mi usao u igru (nemogu doc do izbornika u igri...). Pa ako netko ima isti takav cs, a pokrenuo ga je, bio bih mu jako zahvalan da to znam+nje podjeli samnom!
Unaprijed HVALA!
Jel si siguran da imas pravi cs source,posto imas od emporia crack-ovan Half-Life 2 i zajedno sa njim je taj cs source ali se nemoze pokrenuti nego je potreban jos jedan dodatni disc.
imam samo cs:source od emporia, nemam i HL2! Ako mislis da mi mozes pomoci, mozemo to rjesit preko PMa!
Pazi nisam siguran ali mislim da moras imati i Half-Life 2.Ja nisam koristio CS Source ali moj drugar jeste ali on ima obe igre instalirane tako da neznam...
ima original ili kopiju? Ja imam kopije. evo sad instaliram HL2 - ja imam onu verziju koja se mora kopirat na hard da bi sljakala!
Kopiju naravno![]()
imas li Yim, icq ili nesto slicno da to malo brze rjesimo? ako imas javi na pm.
Bookmarks