radi se o nokia 3510. Kako mogu sms poruke koje su pohranjene na mobitelu prebaciti na sim?
naime, kada prebacim karticu u drugi mobitel dobijem samo oko 30-tak nasumicno odabranih sms-ova. ja zaista ne znam na koji nacin mobitel odredjuje koje sms poruke ce pohraniti na mobitel, a koje ne.
pokusavao sam, ali nigdje nisam pronasao opciju kojom sms sa mobitela prebacujem na sim.
ne znam da li je vazno, ali imenik na sim kartici mi je prilicno popunjen (preko 90%).
Hm, nisam 100 % siguran ali mislim da ne mozes nikako rucno prebaciti SMS-ove na karticu. Mobitel ustvari sve primljene poruke sprema na karticu i mozes ih iskopirati u mob u neki drugi folder. Ako je spremnik na kartici pun novi SMS-ovi koji ce stizati spremati ce se isto u folder INBOX ali u memoriji telefona.
Kao što rekoh, nisam 100% siguran kako je to na 3510 jer nisam isprobao, ali na 6210 je to fukcioniralo tako da ako poruku iz nekog foldera kopiras u INBOX, poruka se kopira u INBOX, ali u memoriju telefona, a ne na karticu.
Popunjenost SIM imenika nema veze sa slobodnim mjestom za poruke na kartici.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks