netjak (koliko ih imam nitko nema isti mobitel) dobio za ročkas D-410.Baš mi je zgodan ,jedino ga antena kvari ,ali ništa strašno.Zanima me dali se mogu prebacivat slike na Nokiu?hvala
netjak (koliko ih imam nitko nema isti mobitel) dobio za ročkas D-410.Baš mi je zgodan ,jedino ga antena kvari ,ali ništa strašno.Zanima me dali se mogu prebacivat slike na Nokiu?hvala
Sa moba na mob ne mogu...jedini način je da ti nećak ima EasyGPRS i kabel PCB093LBE ili IrDa adapter i onda može prebacivati slike na komp...a sa kompa na Nokiu...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
Thanks ,tak sam si nekaj i mislila(al opet sam se nadala da su nekaj promjenili)
imam taj kabel i EasyGPRS kak da mi to sve radi. kaj trebam imat i gprs modem????Izvorno postao PhytoSculpt
pomoc hitno
tnx
malo sam se poigrao i uspio![]()
![]()
Kao što rekoh, da nije stvar samo u kabelu i EasyGPRS-u već moraš malo mrdat i po Windowsima...
Bom Chicka WahWah
zanima me još dali mozda znaš koj OS koristi D410, gdje ga mogu skinut i kako ga instalirat na mob???? bilo kakva pomoc bi dobro došla!
d410 ne podržava nikakve os.to samo imaju symbiani(pametni telefoni),nemoreš ih nigdje skinuti jer ih ni nema.Moreš ga samo nadopunjavati java igrama ako hoćeš koje programe!!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
cool, ajde mi reci link za igre i kako ih prebacim mob
igre moreš samo prebacit ako imaš bluetoth ili irda adapter,ovdje ti je vodič za irdu i bluetoth,i str. sa igrama!!!
h**p://d500.subtitles.de/main.php?l=indgame
h**p://315.fiberworld.nl/d500/
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks