Znam da ovo ne spada tu, ali ne znam di da to smjestim...jel ima koji drugi HR forum o Video-Audio opremi???
Uglavnom, kupio bi digitalnu satelitsku ali e u to uopće ne kužim...ali da je negdje do 2 soma kuna...jel imam ako pojma o ovome?
HVALA
Znam da ovo ne spada tu, ali ne znam di da to smjestim...jel ima koji drugi HR forum o Video-Audio opremi???
Uglavnom, kupio bi digitalnu satelitsku ali e u to uopće ne kužim...ali da je negdje do 2 soma kuna...jel imam ako pojma o ovome?
HVALA
ja sam ju nabavio prije nekoliko mjeseci,inače negledam previše tv,ali uglavnom sam zadovoljan...žao mi je što su neki programi otišli u drugi način kodiranja pa se nemogu gledat (kao talijanski rock tv)
mislim da češ ipak ovdje dobit podrobnije informacije: http://www.satelitskiforum.net/wbb2/
Kaj te zanima![]()
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
600-800 kuna d1.2 motor (ovisi o kvaliteti , firmi koja ih proizvodi tj koliko velike tanjure ganjaju !
receiveri !!!!
Popularna ss2 kartica za PC - cirka 500 kn - sve radi kao i kod ostalih recova - moguc cs sa njom !!!
DreamBox 500 ! - cirka 1500 kuna (ako ga uspijes nac) radi cs s njim
Ostali recovi - Radi sto radi vise manje su svi ok ali treba gledat da se mozes nakaciti s recom na neku card sharing grupu !!!
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !